Mopidu napsal:
No ono i to pole je modrý všechny asarijčiny schopnosti jsou modrý, ale ta modrá mi sundává štíty
což je ... modrý jinak já tu asari s tou modrou koulí ... ( tím štítem ) mám taky ;D ale moc se mi s asarijkami nedaří ... asi nejsem dostatečně úchylnej i když modrá
Mopidu napsal:
Já nemyslím ten štít, já myslím ten melee attack
musím jít vysávat adios
ahá no nic ... zdar užij si vysávání já už mám vysávání snad za sebou ... ta hlína byla opravdu všude ale asi stejně budu muset ještě uklízet ... no zdar ;D
a jdu študovat Portálový archivmenty, páč se je budu snažit dostat VŠECKY 8D jenže jak tak na to koukám, tak archivmenty se dostávaj hlavně za strkání nosu do cizích věcí a secretů asi tím ztrávím celý prázky
Jasně
Jinak, dneska jsem pokročil v ME3.
Stříleli jsme s Garrem flašky, a poslechl jsem Mopi a minul jsem. To co následovalo bylo !@#%§ epický
A už mám Tali... Ty jo, s ní je to hustý. Hlavně, jak já s ní mám vztah, ona se mnou pořád flirtuje Turianská čokoláda to zabila
Půjdu vyzkoušet Dawnguard a pak asi půjdu hrát ME3, leda že by se mi Dawnguard nějak moc zalíbil...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.