hRDLA napsal:
Ste se ptali mopidu jaký má prsa? Vy perverzáci
Badwolf: To víš hrál jsem s kámošem Sins of the solar empire asi 3 hodiny a stejně sme tu mapu nedohráli
Ne, neptali, jen jsem si chtěla půjčit BadWolfův Iron-manskej oblek když už je Tony Stark a on že se ale bude muset přidělat nová hrudní část a pak se z toho ještě vyklubala další hádka o moje číslo, takže se to leda dá nazvat nejdivnějším pokecem na tomhle fóru
a můj kurz nebyl divnej ? a navís si tam napsala že vám dvoum zaplatíš i hotelovej pokoj
leneren napsal:
Wolfe, Mopidu chcete zase zítra ten kurz ? nebo ne ? co třeba kurz o fizice či jedech ? nebo také programování to jsou mé obory
Jo proč ne, ale jedna menší záležitost:
bohužel BadWolfův nick nejde zkracovat jenom na Wolf protože na fóru taky je jeden Wolf (tuším Wolf5 nebo tak nějak) a rozdíl je obrovskej:
Wolf jevuž dospělej a na fórum chodí když je v práci
a maniaka BadWolfa už znáš
takže na tohle bacha
leneren napsal:
Wolfe, Mopidu chcete zase zítra ten kurz ? nebo ne ? co třeba kurz o fizice či jedech ? nebo také programování to jsou mé obory
Jo proč ne, ale jedna menší záležitost:
bohužel BadWolfův nick nejde zkracovat jenom na Wolf protože na fóru taky je jeden Wolf (tuším Wolf5 nebo tak nějak) a rozdíl je obrovskej:
Wolf jevuž dospělej a na fórum chodí když je v práci
a maniaka BadWolfa už znáš
takže na tohle bacha
ok už si dám pozor a ano znám ho až moc dobře za těch 6 hodin spamu
Upravil/a Leneren dne 24.07.2012 23:27
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.