btw :D přiznejte se všichni :D co se dneska vykašlali na jeblej ( teda aspoň u mě :P ... buďte rádi že nemáte za třídní naši třídní xD ) pátek :D
E: trochu pro upřesnění ... pátek ve škole :P xD
Upravil/a scorpioncz dne 21.12.2012 09:20
Já mám ředitelský volno, já jsem doma legálně ale pár lidí se vykašlalo na čtvrtek, což je Škoda, v Aj nám dali zpěvníky a zpívali jsme písničky od Beatles, pak kluci kdesi vzadu objevili Metalicu a to pak teprv bylo něco
Mopidu napsal:
Já mám ředitelský volno, já jsem doma legálně ale pár lidí se vykašlalo na čtvrtek, což je Škoda, v Aj nám dali zpěvníky a zpívali jsme písničky od Beatles, pak kluci kdesi vzadu objevili Metalicu a to pak teprv bylo něco
... taky bych chtěl mít něco takovího o ájině my jsme tam tpívali nějaký dvě šílený písničky a u jedný si pamatuju dokonce i název " We wish you a merry christmas "
No to my jsme měli pohodu ve fyzice zas jako vánoční dárek pan profesor roztrhal nevydařený písemky, dal nám k dispozici komp a odešel, tak jsme tam pustili film. Byla to docela blbost a vzhledem k počtu sprostých slov zřejmě pro dospělý, ale lepší než se učit
.. taky bych bral aby mi učitelé roztrhali špatný písemky ale jen ty špatný né ty dobrý ... ty potřebuju
PS.: sorry nebyl jsem tu ... zjistil jsem , že mi kočka v pokoji shodila ze skříně kytku ... tak jsem musel uklízet
ajó to jsem nedomyslel co teď budu dělat ? ... no ta kytka ... půjde na vědecký účely ať si jí tam rozpitvaj třeba díky ní vynaleznou nový živočišný druh zelený MRAK a ten sežere každýho .. kdo od něj bude přesně 10 km daleko
Mopidu napsal:
Škoda, znám jednoho škorpiona který by byl hrooozně překvapený, kdyby na něj z vánočního dárku vyskočil mrak
myslím že jsem o něm taky slyšel a pak si ještě myslím že by asi zalezl pod kameny a schoval se do konce světa ... i když pak by musel vylézt ... a tomu mraku pěkně zamávat pažbou před ... nosu podobnému kousku mraku
E: sakra píšu nějak blbě
Upravil/a scorpioncz dne 21.12.2012 11:36
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.