Thomas uchopí staříka a vleče ho k úmývárnám. Položí ho na podlahu před kapiny a hodí vedle něj jeho hadry, přitom si všimnei jeho revolveru v opasku kalhot. Ovšem když se nad ním zamyslí, tak se stařec probere a chytí ho za nohavici.
,,Chci- Jít- S vámi..." vydá ze sebe a rozhlíží se okolo sebe.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Za tohle mě Peter a Ash zabijí.. pomyslím si, "No, dobrá! Můžeš jít s námi, ale mám podmínku! Nebudeš dělat problémy Ash, myslím že po tom co jsi před chvilkou předvedl ve vodě... z tebe bude mít noční můry."
"promiň Thomasy ... ale souhlasím s Ash, myslím že by byl spíše jen na obtíž, a Ashley i já si myslíme že ... je to velice divnej ... chlápek ... ehm ... nechci abysme ho brali sebou"
"Zarybařte si sám.." řeknu staříkovi a pak směrem k Peterovi a Ash "Kam vyrazíme teď ? Nebo zůstaneme a budeme se ještě koupat ?" pomalu odejdu k ručníku.
,,Není tu sice nic na práci, ale je tu bezpečno a zásoby máme taky. Tak proč někam odjíždět?" zamyslí se Ash.
Peter mlčí.
Thomas mezitím zajde k osušce na zemi.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Thomasovi s Gerretem se zdá Nikovo chování podezřelé a tak s ním chtějí jít do přízemní provizorní věznice. James kývne rameny a Carl se pohrouženě rozmýšlí a přitom pozoruje Nika s pozvednutým obočím.
,,Dobře," řekne tiše Niko a nepřítomně kývne hlavou. ,,Carla si beru s sebou. Vy tři jděte nahoru a pokuste se najít přeživší..." Je to ku*va rozkaz!" řekne po chvíli rozhořčeně. ,,Nebudu tu s váma ztrácet čas dohadováním!"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.