Mike napsal:
Mě úplně mrazí v zádech z toho filmu... už to tu bylo tolikrát, ale ještě jednou:
YouTube Video
Bojim, bojim! Ta zpráva od nich ta odpověď.. ta mě dostala..
Je to hodně zajímavý no. Zajímalo by mně ale jestli se my dožijem toho že nějací ti vládci hvězd skutečně přicestují. A hlavně mně docela zajímá jak ten konec bude jednou vypadat.
Sem nejlepší trenér na světě
Mike napsal:
Mě úplně mrazí v zádech z toho filmu... už to tu bylo tolikrát, ale ještě jednou:
YouTube Video
Bojim, bojim! Ta zpráva od nich ta odpověď.. ta mě dostala..
Je to hodně zajímavý no. Zajímalo by mně ale jestli se my dožijem toho že nějací ti vládci hvězd skutečně přicestují. A hlavně mně docela zajímá jak ten konec bude jednou vypadat.
Ano... fakt... já už to jednou viděl... ale teď mě z toho úplně mrazí v zádech...
Ten dokument si pustím slavnostně zítra večer Ale fakt, to mě zajímá. A taky ten, co postoval Ligos nebo Rade v tom tématu o UFO nebo kruzích... Hele, na to, že do toho velkého "čehosi" zbývá jen pár hodin hlásím na všech frontách klid.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Ten dokument si pustím slavnostně zítra večer Ale fakt, to mě zajímá. A taky ten, co postoval Ligos nebo Rade v tom tématu o UFO nebo kruzích... Hele, na to, že do toho velkého "čehosi" zbývá jen pár hodin hlásím na všech frontách klid.
U mě také klid. čili na obou koncích česka je klid.
Ale houby nespim, měl sem slovní přestřelku s bývalkou, zajímalo mně proč se semnou vlastně rozešla Ale ten film bude někde na předchozí stránce, Mike to sem dával na skouknutí celý, je to hodně zajímavý, a pokud to není tu tak to bude ve 2012
Sem nejlepší trenér na světě
Ani nevim proc, ale pustil jsem si po dlouhe finale Doctora Who "The end of time". Blizici se konec roku me k tomu tak nejak navabil a ja zase uronil slzu. David Tennant jake Doktor je proste nenahraditelny charakter.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.