"děláte si ze mě srandu nebo jste opravdu pomatený ... tak běžte poslepu .... a ani se nepokoušejte dotknout Ash ..."
Upravil/a scorpioncz dne 14.09.2013 22:58
,,Ó za co mě trestáš?" řekne smutně stařec a odpotácí se od Ash a Petera.
,,Jsi můj zachránce, kdo by si pomyslel, že mě tu bude sledovat ten starej úchylák..." poděkuje Ash a vykročí společně s Peterem k jezeru.
Thomas se mezitím bahnil v jezeře, přičemž ho něco zalehtalo na noze. Instinktivně se podívá, co to bylo a zjistí, že se jedná o rybu jemu neznámému druhu.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Peter s Ash vkročí do vody za Thomasem a užívají si vodních radovánek. Když najednou...
,,Hej!" křičí známý dědkův hlas. ,,Jdu se koupat s vámi!" dodá a všichni se za ním otočí. To co spatří jejich mozky nepoberou. Přímo k nim se řítí nahý, chlupatý stařík seč běží tak rychle jak může.
Peter i Thomas zírají jak vyvoraní, když k nim vběhne stařík a začne okolo sebe stříkat vodu.
,,Vodní bitka!" řve přitom stařík a cákne Peterovi vodu do očí.
Peter si mne očí a Thomas staříka mezitím obejde a omráčí ho. Jeho tělo dopadne obličejem do vody a nadnáší se.
,,Ach bože..." vydechne Ash a přemýšlí co na to říct.
"Co to je za ekzota? Ještě štěstí, že nemá zbraň.." řeknu a vylezu na břeh, podívám se jestli někde uvidím jeho věci.
Upravil/a Aurelius dne 14.09.2013 23:49
Thomas vyleze na břeh a najde tam jeho bílou košili, kalhoty a hnědé trenky (ale od něčeho jiného, co na nich měl původně on sám).
Peter mezitím vytáhne starce na břeh.
,,Nějak jsem z něj ztratila chuť..." přizná zhnuseně Ash.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.