To že se naštval byla čistě jeho blbost. Věděl o čem to téma je, věděl co má čekat. Jako by se naštval u stánku se zeleninou že mu dali papriku a ne zmrzlinu....
A Réja má pravdu
Upravil/a Mopidu dne 31.10.2014 16:53
To jó. Jenže popravdě pokud by se měli řešit jen vážný věci, tak by byl život nuda... A bylo by tu mrtvo. HOWGH. (Ještě my vysvětlete, co ta blbost znamená.)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Když to zacvakáte Lorde bard Matěj k vašim službám. Jelikož jsem získal nové schopnosti a zkušenosti s hraním na svojí staronovou "loutnu" svými libými tóny budu při těchto cestách rozsévat mír lásku a slovo Lordovo do všech v budoucnu navštívených krajů.
I: Čteš vůbec, co píšu? Nechci cestovku. Chci prostě vyjít z baráku a dál pokračovat, jak se dá.
M: Plánuji to tak, že nebudu platit nic, ale občas se zastavíme u nějakých milých lidí na statku, kde přespíme a Vy jim za to obděláte pole. No každopádně se nejdříve naučte na ten hudební nástroj, ať mě můžete ve chvílích nepohody líbeznými melodiemi doprovázet do kroku.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Vážení, abych se vyhnul reakcím typu "je to dlouhý, nebudu to číst", apod., tak to povím stručně a jasně:
To, co jste tu předvedli je opět hnus - od kohokoli ze zúčastněných uvidím ještě jakékoli debilní téma, příspěvek, nebo prostě cokoli, co se mi nebude líbit ve smyslu vhodnosti pro todle fórum, tak má ban v takový dýlce, jak moc mě to zvedne ze židle. Prostě bez diskuze.
Jsem tady po těch dvou adminech s Diegem nejvejš, takže to bude prostě tak, jak jsem to řekl, pokud to neřekne jinak SA, nebo Whirt. A myslím to opravdu vážně.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.