Ale mně nezáleží ani tolik na tom jestli budeme milenci nebo ne, já chci hlavně to číslo, už jenom z principu
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já svoje číslo NIKDY, ale opravdu NIKDY BadWolfovi nedám! Sákra a to jsem si jen chtěla půjčit ten oblek a vznikl z toho nejdivnějí rozhovor jakej jsem kdy s váma vedla Sákra měla bych se odnaučit říkat Sákra
Věděli jste, že když žena napíše NIKDY velkými písmeny, a nebo to v rozhovoru patřičně zdůrazní, myslí tím: "Určitě někdy, ale ne teď."XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
no možná pokud se povrchní,egoistický,egocentrický,povýšený,štastný,rasistický bastard což známená že pro mě to má být normální ale pro tebe ?
Upravil/a Leneren dne 24.07.2012 22:42
no možná pokud se povrchní,egoistický,egocentrický,povýšený,štastný,rasistický bastard což známená ýe pro mě to má být normální ale pro tebe ?
Více méně si mně vystihl
na tuto osobnost mám Patent já takže mě musíš platit poplatky
Jenže já jsem tato osobnost jen víceméně
Nejsem si jistý tím povrchní a bastard...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
no možná pokud se povrchní,egoistický,egocentrický,povýšený,štastný,rasistický bastard což známená že pro mě to má být normální ale pro tebe ?
Víš s kým to mluvíš? S budoucím Tony Starkem a centurionkou závislou na citronech, jasně že máme jiný pohled na to co je normální, ale diskuze kterou jsme vedli doteď má k normálnosti pěkně daleko
no já jsem až na to že jsem zapoměl napsat Gentleman,knihomol a baví mě pracovat a posilovat tot má kompletní osobnost ač je pro někoho mozná směšná ale mě vyhovuje
Upravil/a Leneren dne 24.07.2012 22:47
Víš s kým to mluvíš? S budoucím Tony Starkem a centurionkou závislou na citronech, jasně že máme jiný pohled na to co je normální, ale diskuze kterou jsme vedli doteď má k normálnosti pěkně daleko
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.