Já se snažím stále vyléčit... sice jsou moudráky venku, ale občas se ozvou... Chtěl jsem pokročit ve své povídce, ale nějak se mi nechce... safra.. :/
Budu se muset do toho zase nějak dostat...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
No přemýšlím, jestli psát drama komedii, nebo tragédii Teď, když vím, že to musí být jen ze Skyrimu a na tyto tři témata, tak to bude těžší, ale ještě popřemýšlím a možná to zítra napíšu.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ona ta témata vypadají lehce, ale než se něco vytvoří, chce to píli... Mě to taky trvalo pěknou dobu, než mě něco... "kloudného" napadlo...
Tak hodně štěstí, Lorde...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Do zítřejší, Lorde...
Jo, napsal.. ale trvalo mi to dlouho, než jsem se k tomu konečně dokopal... Co ty? Nenapadá tě nějaká múza? Nebo není inspirace?
Třeba se objeví.. Nezahazuj to.. Jedna z věcí, která mi pomáhá při vymýšlení nových námětů apod..
Jdi se vyspat. Trochu zasnít neuškodí...
To mi těžko pomůže Třeba už přes půl roku sbírám múzečky na román z dob Vikingů, co chci napsat... A začnu psát, až si budu jist, že to bude něco.
Jinak zítra bych mohl mít na psaní prostor tak od šesti hodin, takže si sednu k notebooku a něco sesmolím, abych doplnil počty zúčastněných.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mě největší problém dělá to, že mám nápad, motiv atd.. chystám se psát.. ale místo toho, abych se na to vrhnul, tak dělám úplně něco jinadšího a pak si řeknu: "No.. a zase jsem nic neudělal.. tak za chvilku se na to vrhnu"...
Zítra se už konečně vrhnu na mou povídku a zkusím napsat další část.. nebo aspoň půlku části...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.