BadWolf napsal:
Moje vysněné povolání je Tony Stark
My víme A že mi někdy půjčíš oblek, prosíííím, já chcu taky za letu střílet lasery
To půjčím, ale:
Budu ti muset udělat vlastní, nebo aspoň tu část hrudníku. To víš, ono je to těsně a tvoje kozy by se tam už nevešly
Ale jenom když mi dáš to číslo, abych ti mohl zavolat ohledně dodání
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
My víme A že mi někdy půjčíš oblek, prosíííím, já chcu taky za letu střílet lasery
s laserem nic nezničíš laser není zbran je to : Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation- 'zesilování světla stimulovanou emisí záření jeto optický zdroj elektromagnetického záření tj. světla v širším smyslu. Světlo je z laseru vyzařováno ve formě úzkého svazku
BadWolf napsal:
To půjčím, ale:
Budu ti muset udělat vlastní, nebo aspoň tu část hrudníku. To víš, ono je to těsně a tvoje kozy by se tam už nevešly
BadWolf napsal:
To půjčím, ale:
ty ses ale úchyl co ?
Jsem, ale v jiném smyslu
Tohle je osobní, ona my dluží číslo
A to s těmi kozami je důležitý fakt při výrobě Iron-Manova brnění, no ne?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
To půjčím, ale:
Ne, díky, já novou hrudní část nepotřebuju, podle mě se vejdu i do té původní a co máš sakra s tím číslem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.