Náhodou, kanibalismus vůbec není špatný, je to jen šetření přírodními zdroji.
Teď jsem si vzpomněl na jeden film o kterým mi říkala sestra. V tom filmu krmili kuřata jinýma kuřatama. A pak se tam lidi začli požírat navzájem a bla bla a nakonec kuřata žrala ty lidi
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Náhodou, kanibalismus vůbec není špatný, je to jen šetření přírodními zdroji.
Teď jsem si vzpomněl na jeden film o kterým mi říkala sestra. V tom filmu krmili kuřata jinýma kuřatama. A pak se tam lidi začli požírat navzájem a bla bla a nakonec kuřata žrala ty lidi
pokud mi ještě jednou olízněš tu nohu tak tě zabiju
BadWolf napsal:
Ne, já lidi nežeru
Ale taky kanibalismus neodsuzuju
na to znám vtip : Kanibalka utěšuje cikána neboj mi žerem jen bílí.Cikán na to : pokud mě okamžitě nesežerete tak se potkáme u mezinárodního soudu v Haagu . já vím sem hnusný rasisita
Já bych řekl, že být rasista, ale jenom trošičku, je přirozený. Stejně jako je pro lidi přirozený válčit. Je to sice pitomost, ale my to děláme, a rádi.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Stalo se vám někdy že se vám na pyžamu záhadně objeví skvrna od kečupu? A to jsem v poslední době žádnej kečup nejedla a včera tam ten flek nebyl. Zvláštní.
Mopidu napsal:
Stalo se vám někdy že se vám na pyžamu záhadně objeví skvrna od kečupu? A to jsem v poslední době žádnej kečup nejedla a včera tam ten flek nebyl. Zvláštní.
BadWolf napsal:
Já bych řekl, že být rasista, ale jenom trošičku, je přirozený. Stejně jako je pro lidi přirozený válčit. Je to sice pitomost, ale my to děláme, a rádi.
mě k tomu donutili !
Upravil/a Leneren dne 24.07.2012 21:54
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.