Je to vidět skoro na všech screenech mojí plochy
By si měla vidět můj starej boot screen
You know what ? I will show you how it looks
Upravil/a SuperHunter dne 03.08.2015 15:30
SuperHunter napsal:
Je to vidět skoro na všech screenech mojí plochy
By si měla vidět můj starej boot screen
You know what ? I will show you how it looks
POZOR SPOLUFÓRANÉ!!!! DŮLEŽITÉ VAROVÁNÍ OD GÉNIA PANA JANA HROUZKA!!!!
Cituji: "Prostě prácujete na své stránce a teď tam neznámí lidi, co jsou moožná internetoví roboti. Prostě počitače s programi speciálními. Vás komentují, vulgárně na vás útočí, podsouvají vám myšlenky, nebo věty, které jste neřekl. Pozor na to. Je to útok systému. Toho nacistického. Nadnárodního!" To je jen jedna z myšlenek tohoto muže s otevřenou myslí! Pokud se dokážete naladit na jeho mozkové vlny, tak vám gratuluji, protože nejste nacistou a obětí systému!
Dobrý den!
Zprvu bych chtěl poděkovat za dosavadní přízeň. A nyní Vám ve stručnosti představím svůj projekt: Od pondělí do středy bude na zdejším chatu probíhat Erotic Club. Ano, slyšíte správně. V blízké době se budete moci každý večer po desáté dostavit na chat a svěřit se se svými erotickými touhami. Samozřejmě anonymně a žádné screeny nebudou zveřejňovány! Zahájení proběhlo překvapivě již při včerejší půlnoci, kdy se mi dostavil první člen. Více ve fotodokumentaci (Pro zajištění bezpečí jsem návštěvníkovo jméno cenzuroval.)
Pokud bude mít klub úspěch, tak zaručuji jeho pokračování a možná si i pronajmeme nějaký slušný podnik, kde se budeme scházet.
Nezbývá mi, než se rozloučit a těšit se na vaši návštěvu v klubu!
Včera při zasedání klubu jsme se dostali k zajímavé úchylce jednoho nejmenovaného člena. Podívejte se sami, co následovalo po tom, co se náruživě ptal na data našich narození:
Hned mi bylo jasné, proč to uživatele zajímá...
Vyvrcholení příběhu
*Dal bych tam cenzuru, ale nechci se tím zdržovat, takže jen nečtěte jména.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.