Nebojte se brzy se setkáte i s nakaženými a nějakými záporáky (první, tam už je ten sniper, kterej si včera hrál s norbim a hunterem ). Tohle byla pouze první úroveň tak si nemyslete, že na vás budu pořád hodnej..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tak ale kdo by nás lovil.Ale s tím ohrožením to chápu.Radši si to dobře promyslím.A zbavím se spíš záporáků.A ješte jedna otázka.Je možné že se objeví zombie co umí střílet?
Nevím jestli by umělo střílet a trefit vás, ale je to možný. Nejsou to klasičtí zombíci, ale nakažení agresivní lidé.. spíš predátoři, kteří vás loví a ne jenom když mají hlad..
Dnes hraje tvá skupina. Zase kolem 20:00 pokud tu budete.. možná od 19:00 protože včera jsme hráli až do půlnoci, kvůli jejich chytrému hraní
Upravil/a Lord Rade dne 23.09.2012 15:23
Jo budou se střídat, tak jak teď hráli. Nejdřív Boxeři, pak Pátrači a nakonec RCTB. Ale pokud tu zas někdo z nich nebude, tak hraje ta následující skupina a ta předchozí by měla hrát následující den.
Rade, jen chci dopředu upozornit, že nevím, jak to zítra budu stíhat. Od 20:00 bych měl mít čas, ale nejdéle tak na dvě hodinky, takže pokud se to nehodí, klidně dej přednost další skupince. Omlouvám se, začala mi škola
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.