Whirt napsal:
Páni! Tady se z toho stává povstalecká kolonie
EPIC
EPIC obrázek
Si rád?
To je zvláštní otázka (v tomhle kontextu). Ani nevím co jsem - vzhledem k tomu, že se s Adminem trochu znám a bylo by to břímě...
Hlavne to záleží na tobě jestli to břímě "uneseš" a pokud budeš mít čas se o to tu starat.
Hlavně si uvědom, jestli ho znáš, tak aby mu nevadilo, že to tu převezmeš o něm.
Whirt napsal:
EPIC
EPIC obrázek
Si rád?
To je zvláštní otázka (v tomhle kontextu). Ani nevím co jsem - vzhledem k tomu, že se s Adminem trochu znám a bylo by to břímě...
Hlavne to záleží na tobě jestli to břímě "uneseš" a pokud budeš mít čas se o to tu starat.
Hlavně si uvědom, jestli ho znáš, tak aby mu nevadilo, že to tu převezmeš o něm.
Všechno si to uvědomuju a myslím, že vzhledem k tomu, jak jsem se o to tu staral poslední dva roky, tak to snad zvládnu.
Ale zatím není nic jisté.
Pokud kvůli tomu, že Whirt bude Admin nebude mít čas na MOJI BUBLINATOST, tak ZABIJU VŠECHNY KTEŘÍ HO NOMINOVALI!
Děkuji za pozornost a přeji hezký den
Upravil/a BadWolf dne 09.09.2012 23:18
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Whirt napsal:
EPIC
EPIC obrázek
Si rád?
Všechno si to uvědomuju a myslím, že vzhledem k tomu, jak jsem se o to tu staral poslední dva roky, tak to snad zvládnu.
Ale zatím není nic jisté.
Jak jsem psal, záleží na tvém pocitu jsetli to zvládneš tady kočírovat a taky mít "chuť" a čas.
Whirt napsal:
Mnoho z nás putovalo na daleké místo jenž zove se Chat. Tam my strávili hodiny dlouhé živým hovorem šlechetnou mluvou naší.
Nám hnusit se mluva tohoto národa, jenž na fóru býti. Proč nářečí opic vy používáte? Naše mluva býti ta pravá!
Však nebudu zde tlachati, já musím do světa snů pospíchati!
Slova vaše pravdivá jsouce, jistojistě však málokterý holota je používati bude na místě, jež zove se chat...
A nikolivěk to býti hodiny, nóbrž jen minuty, co my takto mluviti ráčili!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.