Sanguine? Můj druhý největší přítel?
P.S.:
Máš smůlu, s Daedrami až božsky dobře vycházím.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nemám rád definování. Tobě bude stačit vědět jen to, že kopec bude pořád můj.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hele, iluze jsou ale NEJLEPŠÍ magická škola. Vraždění pomoci iluzí je
1) pohodlnější
2) účinnější
3) levnější
4) zábavnější
Já mám celou magičskou univerzitu ! +DB a pak taky supr čupr ultra megálně natuněný bojový psi který jsem ukradnul z Markarthu Momentálně ode mě převzali Zapřisáhli obrovskou zásilku zbraní a brnění výměnou za dost mrtvejch nordů na testování
Na kopec jsem poslal moji velkou armádu nemrtvejch který se pořád oživujou...takže kopej je aspoň na chvíli můj V Riftenu už pomalu ale jistě vyvolávám boha Julianose...který bude bydlet na střeše univerzity a posilovat mé mágy..bohužel neručím za jeho postavu..takže se mu moc nesmějte
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Jj, taky Mopidu. Akorát jsem asi z trochu jiné školy -
já si s obětí nejdřív promluvím a pak ji teprv zabiju. A mnohem líp se mi zabíjí dýkami...
Já zbožňoval v Oblivionu jak se tomu Dunmerovy ve vězení mohlo říct:
Night Mother says goodbye!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.