Leneren napsal:
Sakra zajímalo by mě jestli to fakt bude někdo hrát nebo to nemá cenu
třeba jo ... třeba ne ;D no .. za zkoušku přece nic nedáš ne ? ... teda až na čas a rozťukaný prsty o klávesnici .... ale stejně ;D za pokus to stojí ne ? ;D
Sakra, ze ja si vzdycky dam brouka do hlavy! Nemzu se rozhodnoit, zda-li si ted koupit PS3 nebo si pockat na PS4 nebo to udelat tak za si ted koupim PS3 a az bude PS4 na sklonu zivota, tak si ji koupit. A nebo si zase rutinne zvysit vykon PC, abych ho prispusobil dnesnim naroku a jeste nebo ho upgradovat az budou znamy presne specifikace nevych konzoli.
To je mi moznosti. Ale vzhledem k tomu, ze si myslim, ze PS3 jeste nejakou dobu bude na vysluni, tak bych si ji mel koupit, nez zase narocne vybirat komponenty do PC.
(navic jeste musim shanet to SSD!)
Ma nekdo nejakou radu, nebo padny duvod jak to moje marnive herni dilema vyresit ?
To jsou takové bytosti z Doctora Who. Ty jsi tak maximálně Šílený anděl. Ne, prostě ne
Norbi napsal:
Nago : dúfam že neni lebo som práve žmurkol DDD
Sbohem
Whirt napsal:
Sakra, ze ja si vzdycky dam brouka do hlavy! Nemzu se rozhodnoit, zda-li si ted koupit PS3 nebo si pockat na PS4 nebo to udelat tak za si ted koupim PS3 a az bude PS4 na sklonu zivota, tak si ji koupit. A nebo si zase rutinne zvysit vykon PC, abych ho prispusobil dnesnim naroku a jeste nebo ho upgradovat az budou znamy presne specifikace nevych konzoli.
To je mi moznosti. Ale vzhledem k tomu, ze si myslim, ze PS3 jeste nejakou dobu bude na vysluni, tak bych si ji mel koupit, nez zase narocne vybirat komponenty do PC.
Ma nekdo nejakou radu, nebo padny duvod jak to moje marnive herni dilema vyresit ?
Být tebou, tak si vylepším PC a počkám do budoucna na PS4. Zabere to sice čas a víc to stojí, ale já jsem PCčkář a nedám na počítač dopustit, i když konzole jsou taky fajn. Takže tak.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Whirte řeknu ti to takto:Konzole v dnešní době mnohonáěobně převyšují výkon Pc vraž do té PS3 a do 3-4 let si koupíš Ps4.
A na PS si můžeš připojit klávesnici zapojit net a máš z toho o hodně lepší pc.U pc je jen širší výběr prográmů atd .
Len: No PS3 uz je celkem slabota. Stale jsem na nejisty.
Naga: Taky jsem byl zarity PCkar (PC ma spousty vyhod), ale zacalo me stvat neustale zlepsovani PC. Doted jedine konzole co jsem pouzival byli ty prenosne a i tak bych drive mel radsi ntb, ale zjistil jsem ze na cesty jsou lepsi jednodusi hry - treba Skyrim bych si na cestach tak neuzil jako v potemelem pokoji s PC
Whirt napsal:
Počkej s tím upgradem na příští rok do období únor-březen, to by se už mělo vědět kdy vyjdou nové konzole a jaké budou.
Já s tím budu bohužel taky čekat.
Už se těším jak si s novým kompem, zahraju na nejvyšší Zaklínače 2(prostředí a grafika je nádherná i na nejnižším, takže se mám na co těšit), nebo Metro2033,2034.....
Tam jde o to ,že konzole mají výhodu nepotřeby grafiky.Nemůžeš ji sice vylepšovat ale pokud nechceš do PC narvat kolem 60 tisíc tak je lepší to PS3.Ale zase sou zde omezení u některých her.A pokud chceš hrát na klávesnici tak nutnost dokoupit myš a keyboard
Leneren napsal:
Whirte řeknu ti to takto:Konzole v dnešní době mnohonáěobně převyšují výkon Pc vraž do té PS3 a do 3-4 let si koupíš Ps4.
A na PS si můžeš připojit klávesnici zapojit net a máš z toho o hodně lepší pc.U pc je jen širší výběr prográmů atd .
Právě že nepřevyšují výkon PC vůbec, naopak brzdí vývoj nových komponentů k pc.
Diego napsal:
Počkej s tím upgradem na příští rok do období únor-březen, to by se už mělo vědět kdy vyjdou nové konzole a jaké budou.
Já s tím budu bohužel taky čekat.
Už se těším jak si s novým kompem, zahraju na nejvyšší Zaklínače 2(prostředí a grafika je nádherná i na nejnižším, takže se mám na co těšit), nebo Metro2033,2034.....
Metro me moje PC na plne zvladalo docela dobre az na par vykyvu. Ale celkove je moje PC uz za zenitem, ikdyz se to obcas nemusi zdat.
Leneren napsal:
Právě že nepřevyšují výkon PC vůbec, naopak brzdí vývoj nových komponentů k pc.
U PC pod 60 tisíc ho i převyšují kvůli absenci grafiky.A já jsem jinak taktéž zaritý PCčkař.S tím vývojem je to pravda .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.