http://upload.wik...arison.jpg našel jsem na netu obrázek magnum je ten třetí zleva v té době 1975 to byl druhý náboj do pistolí ktery dokázal prostřelit neprůstřelnou vest
Jo. No, a co takový tanky, ty dokázaly tu neprůstřelnou vestu prostřelit ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Cože? Jen některé? Fíha... A co teprv až budou vesty z pavoučích vláken....
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Stejnak, zbraň kterou jsem ve hrách měla nejradši není střelná, ale hází se a je známa jako Molotov, nebo Molotovův kokteil Je snadný na výrobu (jo, vím jak se dělá, tak bacha ), účinný když chcete něco (nebo někoho) podpálit a navíc je to jako granát, jen to nebouchá ale hoří
Hej. Mopi Mop, podpal vaši školu Aspoň se ve zprávách dozvím v jakým městě bydlíš
Mopidu napsal:
Stejnak, zbraň kterou jsem ve hrách měla nejradši není střelná, ale hází se a je známa jako Molotov, nebo Molotovův kokteil Je snadný na výrobu (jo, vím jak se dělá, tak bacha ), účinný když chcete něco (nebo někoho) podpálit a navíc je to jako granát, jen to nebouchá ale hoří
no molotov boucha ale jen slabě pak se hořlavina z láhve rozprskne a hoří plocha o velikosti 2,5×2,5 metru pokud de o litrovou láhev
A já mám ve střílečkách nejradši sniperky
Oni si tam jen tak pobíhají a střílí, a já je postřílím aniž bych se zapotil
no veskutečnosti než bys vystřílel náboje co máš ve hře vykloubil by sis rameno tak co chtete delší ty režimy SA-DA nebo lehký kulomety nebo kadenci či sniperky
Ale jen slabě v mafii tenkrát byla sranda, když jsem jich našla hrozný hafo, pak jsem policajta s autem navedl aby spadl do vypuštěnýho bazénu a pak jsem tam házela molotovy dokud to auto nebouchlo Z policajta pak byl jen černý uhlík a na mě vypsaná superodměna a poliši měli povolení po mě střílet
to byly časy
Upravil/a Mopidu dne 24.07.2012 20:38
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.