Původně jsem chtěl napsat něco o tom, proč jsem získal kopec.
Ale teprve teď mě tak nehorázně praštila do očí tvá přezdívka BW! Vždyť ty se koukáš na Dr.Who! Jak sem to jen mohl přehlédnout!
Jupí mám svůj vlastní kopec!
Kromě Skyrimu hraji ještě: Assasin's creed
Shogun 2 Total war
Mount and Blade Oblíbené Knížky: Legenda
o Drizztovi, Stíny nad Uldartem
Uf, už jsem se z toho dostal...
Ano Whirte, jsi slepý
No tak mě to došlo až teď, jak si řekl, že se díváš na Dr. Who
Ale já si pořád pohrával s myšlenkou, že by to mohlo mít něco společnýho s mým oblíbeným Time lordem
3 level jupí,to se musí oslavit,zvu vás všechny na černošípkovo výběrovou!(nebojte neni otrávená)
Shogun 2 Total war
Enrihenri napsal:
tak se tedy prohlásím Vévodou Hammerfellským(prostě tamějším vládcem) a pošlu stovky lidí,aby postavili nový kopec,mnohem větší a honosnější než všechny ostatní a na něm postavím svůj diamantový palác a kopec začaruji všemi ochrannými runami a požehnáními od všech bohů i daeder a prostě tam zařídím neprustopnou obranu.Kopcopalác je můj.
Kecy v kleci, každej tady ví, že nejvyšší Redguard (myslím postavením [ve společnosti vy úchylové ]) tady jsem já.
Já mám teda nejradši 4th ale mohl jsem přijít akorát na "JellyBabies" a to se mi víc líbil BadWolf.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Enrihenri napsal:
3 level jupí,to se musí oslavit,zvu vás všechny na černošípkovo výběrovou!(nebojte neni otrávená)
Máš špatně vytřenou podlahu..tam nejdu Správného čištění docílíš jedině s mejma (a Mopinějma) mopama... + při nákupu 10 mopů dostaneš speciální čistící prostředek který bohužel nic nečistí..ALE JE ZDARMA ! A to se už vyplatí !
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Pošleme na tebe BRATRSTVO OCELI a sami zůstaneme na našem kopci... Co jsem to teď chtěla udělat? Už vím !
To není na tebe Mewe, to je na ty co odporují mému slovu
Upravil/a Mopidu dne 19.06.2012 22:27
Enrihenri napsal:
tak se tedy prohlásím Vévodou Hammerfellským(prostě tamějším vládcem) a pošlu stovky lidí,aby postavili nový kopec,mnohem větší a honosnější než všechny ostatní a na něm postavím svůj diamantový palác a kopec začaruji všemi ochrannými runami a požehnáními od všech bohů i daeder a prostě tam zařídím neprustopnou obranu.Kopcopalác je můj.
Kecy v kleci, každej tady ví, že nejvyšší Redguard (myslím postavením [ve společnosti vy úchylové ]) tady jsem já.
to je mi jedno já si kolem toho kopce vybuduju vlastní knížectví a budu kníže Enrihenry I.
Shogun 2 Total war
Jsem zapřísáhlý odpůrce Zapřísáhlých, protože ty idioti obcujou s Vranicema který ničej image vran, který jsou kámoši s krkavci, kteří se mnou bydlí.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Enrihenri napsal:
to je mi jedno já si kolem toho kopce vybuduju vlastní knížectví a budu kníže Enrihenry I.
Takže samozvanej vládce kterýho zabijou při vzpouře...
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Jen abys kníže Enrihenry I. nedopadl jako Etchevery, toho jsem prostřelil balistou.
BadWolf napsal:
Já mám teda nejradši 4th ale mohl jsem přijít akorát na "JellyBabies" a to se mi víc líbil BadWolf.
Ale já nezmiňoval, kterej je můj nejoblíbenější (mimochodem jsou na prvním místě 10. a 4. - 11. není zrovna nejlepší)... Každopádně, jmenovat se JellyBabies by nebylo asi to nejlepší
já vybuduju velkou armádu hammerfelských a pošlu je na Mewa.
Ti se na něj s mocným zpevem WE WILL ROCK YOU vrhnou a já mu mezitím ukradnu všechny mopy
Shogun 2 Total war
Mew napsal:
Mopi, jedna zásadní otázka..máš ráda Zapřisáhlý ?
Čteš si podpisy? Jasně že ne! Jinak teď jsem zjistila že moje bude jen půlka kopce, což teda ne, takže si beru Markarth, své spojence, Luciana a jdu si po svých. Kopec bude jenom MŮj! Muhehehehege (cože? Ge? Odkdy je v psychopatickém smíchu Ge?)
a co se týče vzpoury,tak je to téměř nemožné protože vládnu velmi moudře a mí občané a válečníci by pro mě dali ruku do ohně
Shogun 2 Total war
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.