Tohle je spíš pro lidi, co sledují Youtube scénu, ale ostatní aspoň uvidí, jak se zatím propracovávám. Dělal jsem to tak sedm hodin.
Ze srandy jsem zanimoval gameplay z Garry's Módu
Díky, snažil jsem se, aspoň, že je to koukatelný Je to holt moje první plnohodnotná animačka
Tady je originální video. Tohle je z kanálu Minx, ale myslím, že Seananners určitě někde má svoji montáž To co se děje ve videu je někdy kolem třetí minuty. YouTube Video
To Whirt: Ten "Antichrist" je tvoje dílo? Sice krátké, ale docela dobré...
Jinak, všiml jsem si, žes tam použil zvuky z Half-life.. (kort na konci, je to tam slabě slyšet, ale je.. )
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
... to ledascos vysvětluje.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Whirt:
Čekal jsem jak tam uděláš že SeaNanners spadnul a tohle bylo dobrý Taky není často aby cenzura byla na místě A ten konec co si přidal to zabil
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Pekné! Ja som raz kreslil ceruzou a vlasy som dal uhľom, ale obdivujem ľudí, čo tým vedia kresliť, je to o niečo ťažšie zas. A hlavne, nedá sa gumovať, čiže to je ako perokresba, treba ísť na istotu.
Pull up a seat...
Have a drink.
Pěkný líbí se mi ta hra barev. Možná ta oranžová je tam zbytečná na můj vkus, ale jinak si myslím, že je to jeden z lepších výtvorů dnešní doby. Kdybys byl slavnej, tak bys ho už měl v galeriích místo těch geometrických tvarů, co tam jsou dnes.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord - ono v podstate som chcel namaľovať svoj autoportrét, ale nejak mi to nevyšlo, tak dielo vzniklo tak, že som tam roztrieskal všetky možné farby, rozmachlil ich po tom... povrchu (neviem ho správne definovať) a keď vznikol pekný mišung, tak som do toho domaľoval postavu, sivú plochu, červené a tá oranžová. (píšem ako Maďar). A v podstate aj takýto jednoduchý obraz mi zabral vyše dvoch hodín.
Pull up a seat...
Have a drink.
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.