MOPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Si děláš prdel ne? Je ti jasný, že už jsi pomalu jediná věc co mě tu drží? Že ty s náma nechceš hrát to Borderlands co? Přiznej se
Borderlands bych si klidně zahrála, ale teď chci do toho übeezarachu stihnout dohrát aspoň to Deus ex ale slibuju, SLIBUJU, že si do té doby minimálně jednou zahrajeme, na varrení uši (nevim jestli maj Varreni uši, ale ňáký určitě jo ) fakt, slibuju i na svoje dwemeří kovový uši takže jelikož máme sakra málo času tak ten poslední měsíc musíme stihnout sakra hodně věcí věc č. 1: Lene, jsi vůl, dlouho jsem ti to neřekla
Věc č. 1, odškrtnuta
To ten zatracenej zempl.... Opravila jsem si biologii,děják, rusčtina je in process a jedinej blbej Zemák mi nejde... Nechápu k čemu mi kdy bude vědět jakou úmrtnost mají češi, Slováci a peloponésci, ale budiž
To je podle mě absolutně k ničemu stejně jako čeština.i/y, čárky, odstavce, podmět a přísudek - to beru, ale absolutně nechápu k čemu mi kdy budou příslovečná určení a vědět na které slovo navazují...
To je podle mě absolutně k ničemu stejně jako čeština.i/y, čárky, odstavce, podmět a přísudek - to beru, ale absolutně nechápu k čemu mi kdy budou příslovečná určení a vědět na které slovo navazují...
Nooo, minimálně ti to bude dobrý u maturity, a ta z ČJ je ze zákona povinná.
Nicméně, ono umět psát, jako co se stylistiky a bezchybnosti týče, je velké plus pro další život, ať už při psaní CV, tak třeba při psaní různých ... no, třeba v práci, a ták.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.