Takže jsem mírně upravil ty přihlášky aby hned pod jménem bylo jméno a barva. Vaše jména jsou tou barvou kterou jste si zvolili. A Norbimu ale zakazuju tu černou.
Ty přihlášky ještě doladím.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Opět jsem upravoval pár charakterů.. A takhle už všechno nechám pokud nenarazím na nějakou chybu.
Čas.. No asi kolem 20:00 ale přednost dám kompletním skupinám..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Zdravím potřebuju poradit nevíte jak změnim dabing na angličtinu mám tam polštinu a to se opravdu nedá poslouchat nevim jak se tam dostala zkoušel jsem přeinstalaci i úplnou odinstalaci a znovunainstalování ale nepomáhá prosím mohl by mi někdo poradit, a ještě jeden problém místo háčků např.(č,š,ě) mně to ukazuje jakési čtverečky či co prosím o radu..??
Veeky napsal:
Zdravím potřebuju poradit nevíte jak změnim dabing na angličtinu mám tam polštinu a to se opravdu nedá poslouchat nevim jak se tam dostala zkoušel jsem přeinstalaci i úplnou odinstalaci a znovunainstalování ale nepomáhá prosím mohl by mi někdo poradit, a ještě jeden problém místo háčků např.(č,š,ě) mně to ukazuje jakési čtverečky či co prosím o radu..??
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.