Lord Rade napsal:
Nevím co je tohle za admina. Tak měl funkce předat někomu jinýmu když ho to přestalo bavit.. To je jako kdyby jsme neměli presidenta a lid se řídil sám, ale bez pravomocí. (lepší přirovnání mě nenapadlo)
Souhlas. I když, jestliže neodpovídá, neznamená hned, že ho to přestalo bavit. Rozhodně ale má dát alespoň informace typu: Promiňte, týden tu nebudu... apod.....
Takhle to vypadá, že na to s...re......
Možná už má rodinu a nemá prostě čas, ale mohl by aspoň nás moderátory informovat o jeho působení na své stránce.
To že nemá čas chápu, ale moh už někomu předat práva. Takhle fórum drží jenom členové.. Já admina ani neznám ani nevím kdo to je a nevím ani jestli nějakej existuje..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
To že nemá čas chápu, ale moh už někomu předat práva. Takhle fórum drží jenom členové.. Já admina ani neznám ani nevím kdo to je a nevím ani jestli nějakej existuje..
Mám jeho Skype a když teď tak přemýšlím, tak bych ho mohl kontaktovat tam, protože vždycky když jsem byl online tak on byl taky...
Já si s ním akorát napsal čtyři PMky.
Jo, a tenkrát, dal Melkorovi BAN, a nám řekl, že máme přestat spamovat.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jak staré je tohle fórum? 10 let? podle toho roku dole. Tak za tu dobu chápu že to omrzí a má jiné věci na práci, ale mohl jmenovat nového admine. Někoho kdo tomu rozumí..
Lord Rade napsal:
Jak staré je tohle fórum? 10 let? podle toho roku dole. Tak za tu dobu chápu že to omrzí a má jiné věci na práci, ale mohl jmenovat nového admine. Někoho kdo tomu rozumí..
Lord Rade napsal:
To už by Whirt byl "dědeček fóra" když by zde byl od založení, jako teď.
Upravil/a Diego dne 09.09.2012 22:36
Lord Rade napsal:
Aha tak to není zase tak moc 2 roky Je tady někdo kdo by mohl mít jeho práva? Že by jste ho nějak ukecali aby jmenoval druhého admina..
...možná já - vzhledem k tomu že jsem se tu registroval jako patnáctý uživatel
Ale sám se navrhovat nebudu, to mu kdyžtak napište vy
Lord Rade napsal:
Aha tak to není zase tak moc 2 roky Je tady někdo kdo by mohl mít jeho práva? Že by jste ho nějak ukecali aby jmenoval druhého admina..
Lord Rade napsal:
To by nebylo špatný, byl bys povýšen.
Po dvou letech usilovné práce
V podstatě jsem za celou tu dobu nikdy nepovýšil svůj level...
EDIT: Bylo by to poprvé a naposled, protože výš už to nejde
Upravil/a Whirt dne 09.09.2012 22:42
Lord Rade napsal:
To by nebylo špatný, byl bys povýšen.
Po dvou letech usilovné práce
V podstatě jsem za celou tu dobu nikdy nepovýšil svůj level...
EDIT: Bylo by to poprvé a naposled, protože výš už to nejde
Ok takže zahajuji povstání s cílem dosadit Whirta na trůn! Budeme povstávat politickou cestou.. Nejdříve bych založil téma kam naházíme podpisy a důvody, proč by měl být jarlem a později to pošleme adminovi.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.