nagasadowcz napsal:
A tak jako jo, no. Upřímně řečeno, mi je to jedno, pokud to bude přes prázdniny v době, kdy jsem zrovna doma, tak pojedu kamkoli v rámci ČR
No dobrá, tak doufejme, že se i ostatním bude líbit tato lokalita. V případě, že se shodneme na tomto, příchází ještě vymyslet, co TAM, atp. ...
nagasadowcz napsal:
A tak jako jo, no. Upřímně řečeno, mi je to jedno, pokud to bude přes prázdniny v době, kdy jsem zrovna doma, tak pojedu kamkoli v rámci ČR
No dobrá, tak doufejme, že se i ostatním bude líbit tato lokalita. V případě, že se shodneme na tomto, příchází ještě vymyslet, co TAM, atp. ...
Whatever, po vzájemnym poznání třeba nějaký grilování a promítání zkrátka cokoliv !
kdo bude chcit vzit autem z Moravy ..tak se staci dohodnout..
EDIT by Mike: Už ti zde bylo řečeno, aby v případě potřeby své příspěvky editoval (to je to tlačítko vpravo dole u každého příspěvku). Nepiš doubleposty, tedy, dva po sobě ihned jdoucí příspěvky!
Upravil/a Mike dne 03.08.2013 21:04
1) Jsou nutné prázdniny, nestačil by víkend?
2) Mikeu, ty nemůžeš jet vlakem?
3) A jak si to představujete? Pronajmout na den nějakou chatu i s grilem? Nebo si dřepnout někde v parku?
4) K tomu co TAM, pokud by se chystala akce trochu organizovanějšího rázu (jako třeba že by měla i nějaký program ), můžu nabídnout tématickou přednášku na téma "Nirnský kořen v realitě" i s experimentální ukázkou fluorescence, ale mám dojem, že k tomu asi nedojde
- určitě by víkend stačil
- Mike by radši autem, vlak není moje parketa, ale kdyby nebylo zbytí...
- no park asi né, pronajmutí není špatný nápad, pokud by se zavedl povinný příspěvek v předem stanovené výši, což by ale asi spoustu lidí odradilo, nicméně, třeba někam do přírody vyrazit... jako do veřejné, já nevím, jak jsou třeba u lesa různé plácky nebo... no víte co myslím, tam, kde se dá udělat i třeba oheň, gril, atd. ...
Kdyby nás bylo, dejme tomu, 12, zaplatil by každý cca 200,-. Problém by byl asi v tom, že spousta lidí se často přihlásí a pak stejně nedorazí..
Já osobně bych z toho klidně udělala celodenní výlet někde v přírodě sem tam se zastávkou právě na takových nějakých místech (+ třeba v nějaké horské chatě na pivo a kofolu ), ale asi se najdou lidi, kteří nesdílí mé nadšení pro to, když člověka večer bolí nohy
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.