nagasadowcz napsal:
Jo, debatu o zbraních je pro nezasvěcené nutno přeskočit, to bylo příliš odborné
co je na tom těžké měl by to zvládnout člověk co chodí ještě na základku kdyžtak napiš pojmy který jsi nepochopil rád zasvětím
EDIT: já na tu základku chodím
Upravil/a Leneren dne 24.07.2012 15:44
Neeeeee, další debatu už néééééé, prosím nešlo by se zase bavit o ponících, to byla tenkrát vcelku zajímavá diskuze (mimochodem musíme napsat Rejectovi že se mu stratila Rainbow Dash myslím že jsem ji potkala na ulici včera jsem šla do TESCa a potkala jsem holčičku co ji měla na tričku)
Upravil/a Mopidu dne 24.07.2012 15:56
Letos měli od nás Oktáváni dobrou nástěnku:
na náměstí postavili Trabanta, natřenýho na modro a pokreslenýho rybama, za okýnkama byly jejich fotky jak se fotili pod vodou, zezadu je nalepenej nápis OKTAVIA ze škodovkt, ale chybí tam I a na střeše byla velká cedule s nápisem OKTAVA a poděkování pro nějaký vrakoviště a městskou policii za to že jim to tam dovolili dat a dali jim na to botičku, aby to někdo nečornul
lepší oktávánskou nástěnku jsem neviděla
Ne, ono už to tam není, ten Trabant je teď na školním dvorku My máme vůbec hodně barevnou školu, učitelka z výtvarky totiž ráda zdobí zdi různými obrázky od žáků (ale můj tam není ani jeden a to není fér ) a kreslí s žáky různé fresky (i když prales s Adamem a Evou si mohli odpustit, i kdy jsou zakrytí různou faunou a flórou tak ta chodba vypadá fakt divně) a všude po škole je vůbec nějaká výzdoba
Mopidu napsal:
Ne, ono už to tam není, ten Trabant je teď na školním dvorku My máme vůbec hodně barevnou školu, učitelka z výtvarky totiž ráda zdobí zdi různými obrázky od žáků (ale můj tam není ani jeden a to není fér ) a kreslí s žáky různé fresky (i když prales s Adamem a Evou si mohli odpustit, i kdy jsou zakrytí různou faunou a flórou tak ta chodba vypadá fakt divně) a všude po škole je vůbec nějaká výzdoba
To jste ještě neviděli řádit naší učitelku na výtvarku(by dokázala skritizovat i Monu Lisu od Vinchiho)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Vitek222 napsal:
To jste ještě neviděli řádit naší učitelku na výtvarku(by dokázala skritizovat i Monu Lisu od Vinchiho)
Tak ta by si mohla podat ruku z naší
to by společně dobyly svět(už jen ta naše má nápady...raději nebudu psát co si o nich myslím)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.