Tyjo, ajo, no jasně, teď na to taky koukám... proč by mi vlastně Naga posílal tvůj rozhovor, viď... ale počkej... třeba mezi těma 900 příchozíma zprávama nějaký bude... zkusím checknout...
Ehm, ehm, ano, to je opravdu ten z výročního článku. Zítra nebo v pondělí pošlu pánům otázky - čili těšte se, fórané, budou dva nové rozhovory. A s kým? Jeden očividně s Whirtem. A ten druhý... Nechte se překvapit
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Ehm, ehm, ano, to je opravdu ten z výročního článku. Zítra nebo v pondělí pošlu pánům otázky - čili těšte se, fórané, budou dva nové rozhovory. A s kým? Jeden očividně s Whirtem. A ten druhý... Nechte se překvapit
Ten původní Whirtosův je opravdu ztracený, pokud ho někdo nevydoluje ve zprávách, ale já ty své dnes projížděl a nemám jej... nicméně, nechal bych tam i tendle. (co jsem tam dneska dal)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.