Ligos napsal:
Nábor moderátorů? Všimli jste si? Hmm, možná už bych měl přestat tedy váhat.
(Jen doufám, že to není ze strany Admina trochu ukvapený nápad... )
Onen nábor se probírá už několik měsíců. Ovšem, ale členové fóra o tom nevěděli, doteď.
Ligos napsal:
Nábor moderátorů? Všimli jste si? Hmm, možná už bych měl přestat tedy váhat.
(Jen doufám, že to není ze strany Admina trochu ukvapený nápad... )
Aby se Nixíček neodhodlal
EDIT: ještě to hodím sem, ať si toho Mopi když tak všimne, jelikož na mě zase vyšel konec stránky
hRDLA napsal:
Já hlasoval pro BORDERLANDS 2, aby si to Mopi mohla za těch 10 éček koupit , za 6 nebo kolik hodin to začne a když to vyjde, tak bude mít pak 8 hodin na to to koupit. Já bych se smál, kdyby to prošvihla
EDIT 2: Není tenhle bod blbost? O_o
Zodpovědně zamykat, přesouvat a mazat témata v rozporu s pravidly
Upravil/a hRDLA dne 11.07.2013 22:23
hRDLA napsal:
Já hlasoval pro BORDERLANDS 2, aby si to Mopi mohla za těch 10 éček koupit , za 6 nebo kolik hodin to začne a když to vyjde, tak bude mít pak 8 hodin na to to koupit. Já bych se smál, kdyby to prošvihla
O tom jsem taky přemýšlel.. jenže na to tam taky nemaj češtinu .
hRDLA napsal:
ooo, děkuji ti, dobrá duše
a dokonce to fakt slevnili, jdu vyhrabat prachy
Wheee, mám BL2! (a Mechromancerku, nešlo odolat tomu obřímu robotovi )
Upravil/a Mopidu dne 12.07.2013 10:37
Ligos napsal:
Krleš, taky vám včera vypadával tenhle web kvůli "přetížení"? Během odpoledne se mi to dělo několikrát a pak takřka celou noc.
Já žádné takové problémy včera neměla
To je divné, nechce se mi věřit, že by kolem třetí ráno, kdy jsem to naposledy zkoušel, byl web přetížen. Ale opravdu mi to toto hlášení podávalo... (A bohůmžel to nebylo poprvé)
Ligos: Jo taky jsem měl problémy z důvodu přetížení
Upravil/a METTALIC dne 12.07.2013 11:03
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Hmmm, tak se mi Hearthfire nepodařilo koupit, protože se ukázalo, že mi před pár dny vypršela platnost kreditky, musel mi to napsat Steam abych na to přišla (díky Steame!), pak si zapnu Skyrim a přijde za mnou kurýr, že si mám adoptovat sirotka. Takže.
1) Hearthfire mám (přestože mi to na Steamu napsalo, že koupě nemohla být provedena)
2) Steam svých 65 Kč nedostal
Pošlou na mě exekuci?
Chtěla jsem se na to zeptat už včera, jenže jsem se sem celý večer nedostala z důvodu přetížení.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.