Loučím se s Vámi lidičky, má mateřská loď mě volá a já musím ve svém malém a nepohodlném cestovním modulu odcestovat do jiné galaxie. Jo a taky mě začalo bolet pravé oko (a tím "pravé" nemyslím to že je opravdové, i když to taky, ale že je napravo)
no nic, dobrou lidičky (a Naga pak musí napsat co si myslí o té fantasmagorické šílenosti kterou si já a BadWolf dovolujeme nazvat "hra" )
Mopidu napsal:
Loučím se s Vámi lidičky, má mateřská loď mě volá a já musím ve svém malém a nepohodlném cestovním modulu odcestovat do jiné galaxie. Jo a taky mě začalo bolet pravé oko (a tím "pravé" nemyslím to že je opravdové, i když to taky, ale že je napravo)
no nic, dobrou lidičky (a Naga pak musí napsat co si myslí o té fantasmagorické šílenosti kterou si já a BadWolf dovolujeme nazvat "hra" )
tak dobrou vráno, a tak vůbec...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
ještě k těm ebookům... já sem si zvyk... na knížky prostě nebylo a v knihovně mám dluhy, které jsem ještě nesplatil ( cca 12000,- sem před pár rty ztratil nějaké monografie letadel a tak...)
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Mopidu napsal:
Na základce (vím že nižší gympl je furt ještě základka, ale jal tím myslím ZŠ) kamarádka jednoho kluka přeprala po vyučování, ale bylo to před školou, takže na školním pozemku a dostala za to napomenutí
To je něco asi tak jak druhák přepral kámoše jak jsem byl v páté, ten kámoš byl taky v 5. a pak tam dělal machra že měl poškrábaný krk (škrábanec o velikosti 3 cm )
Moje úžasně chytrá sestra se jednou pořezala až na kost do palce elektrickým kráječem na chleba, onehdá si tu hroznou jizvu prohlížela a pak jen tak dodala "kdyby něco, je to od žraloka" a já málem spadla smíchy z mého oblíbeného křesla
já si na své sedmnáctky přeřízl nervy na ruce, když jsem se totálně opilý hádal s kamarádem o ráži ak-47...a že za svou pravdu klidně proliju krev...dodnes nemám cit jak má bejt v palci a ukazováku na levačce...
Klasické ak-47 pokud si pamatuju má ráži 7,62×39mm potom AKSU-74 ráže 5,45×39mm A útočný model AKSU-74 stejnou ráži jako klasické
samozřejmě! Tak ať mi netvrdí, že 7.62x51!
pozor, 5,45 byla vyvíjena jako protiráže na 5,56 a jestli jsi někdy viděl závěr kalacha,tak vybuchnutí nebo prasknití je nezmysel, je to bytelnej výkovek, spíš bych se bál o vratnou pružinu... jinak 7,62x39 je zkrácená 7,62x54R, ae 5,45 je funglovej náboj vyvinutej někdy kolem 70 v iževsku...
Mopidu napsal:
Tak zrovna to hraju. No, vidím to tak, že se k tomu zítra vrátím a dojedu to. Teď si jdu ale číst. Sakra, k tomu Skyrimu už jsem se nedostal
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
já vím nechtel jsem napsat 5,51 ale kvůli výpadku mozkové aktivity jsem ho napsal za to se moc omlouvám a ano závěr kalacha jsem viděl je to bytelná zbran a omlouvám se za omyl a ano 7,62×39 je zkrácený puškový náboj na který musela přejít i brněnská zbrojovka
my jsme po válce vyvinuli vlastní náboj, tuším že 7,62x45 nebo tak nějak, na to byla původně konstruovaná i puška vz. 52, ale po vstupu do varšavský smlouvy se rozhodlo přejít na sovětský standard ( určitě rozumné, i když ten náš náboj měl prý lepší parametry ), jinak na kalacha si nedám sáhnout, stejně jako na mauserovku a z pistolí tokareva...
NAPIŠ TEN MEJL, AŤ TI MŮŽU POSLAT TOHO SAPKA
ano náš náboj měl lepší parametry i zastavovací sílu jenče SSSR nám v našem vlastním zájmu doporučilo přejít na jejich náboj a mauserovky uznávám zvlášt pistoli C 96 velmi zdatný výtvor
nagasadowcz napsal:
To byl tedy záznam z letošní konference Svazu zbrojných mistrů. A teď už zprávy o počasí se Soňou Dešťovkou...
zájem o zbraně je nutnost! Snad víš, že ženu ani květinou neuhodíš...Proto Samuel Colt vynalezl revolver!
leneren napsal:
ano náš náboj měl lepší parametry i zastavovací sílu jenče SSSR nám v našem vlastním zájmu doporučilo přejít na jejich náboj a mauserovky uznávám zvlášt pistoli C 96 velmi zdatný výtvor
C96je můj tajnej sen... nebo parabela... komplikovaný, v podstatě na hovno, ale ta elegance a technická vytříbenost!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.