Už chybí jen MortuusDominus a je to kompletí [/quote]
No sakra, kde furt vězí?!!![/quote]
předevčírem tu chvíly byla o.o asi 5 min [/quote]
A já to propás!!!!!!!!!!!!!!![/quote] [/quote]
Ty fakt sbíráš příspěvky, co?
No sakra, kde furt vězí?!!![/quote]
Ty fakt sbíráš příspěvky, co?[/quote]
Hele myslim že i ten vytlemenej smajl dává větší smysl než spousta příspěvků od nejmenovaných legend!
Hele myslim že i ten vytlemenej smajl dává větší smysl než spousta příspěvků od nejmenovaných legend! [/quote]
Já legenda nejsu, nejsem tu tak dlúho. Ale ty již ano.
Hele myslim že i ten vytlemenej smajl dává větší smysl než spousta příspěvků od nejmenovaných legend! [/quote]
Já legenda nejsu, nejsem tu tak dlúho. Ale ty již ano.[/quote]
Vstupem mezi legendy sem nemyslel služební stáří na fóru, ale ULTRASPAMING
Vstupem mezi legendy sem nemyslel služební stáří na fóru, ale ULTRASPAMING [/quote]
Hmmm....Mopi, LENI(hlavně), BasWolf(kdysi), hRDLA(tehdá).
Upravil/a Diego dne 06.10.2012 02:04
Vstupem mezi legendy sem nemyslel služební stáří na fóru, ale ULTRASPAMING [/quote]
Hmmm....Mopi, LENI(hlavně), BasWolf(kdysi), hRDLA.[/quote]
ano, přesně tak
ano, přesně tak [/quote]
Ták dobrou, už se mi otvírá pusa.
Hele myslim že i ten vytlemenej smajl dává větší smysl než spousta příspěvků od nejmenovaných legend!
ano, přesně tak [/quote]
Ták dobrou, už se mi otvírá pusa.
Já jsem tu každý den! Vždy tak na 5 minut Tipuju, že během dvou týdnů zase budu chodit častěji, ale teď jsem v takovém podivném rozpoložení. Jen si počkejte
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Já jsem tu každý den! Vždy tak na 5 minut Tipuju, že během dvou týdnů zase budu chodit častěji, ale teď jsem v takovém podivném rozpoložení. Jen si počkejte
Jen nechoď ve stopách bájného Lenyho a když už jsi tu tak to znamená že si si svých 5 minut na dnešek už odbyl ne?
Ne, ne, dramatické odchody nemám ve zvyku. Pokud nepočítáte naše skvělé Poslední zvonění
No, já dnešek ještě beru jako včerejšek. Den počítám od chvíle, kdy ráno vstanu z postele. Což bude zítra asi zatraceně pozdě, jelikož jdu teď ještě zahrát Posla smrti A těch pět minut je taky nutné brát s rezervou.
EDIT: Víte co? Budu upřímný. Pořád koukám na Doctora Who. Žádný seriál mě ještě nepohltil takovým způsobem jako DW, jsem tím absolutně posedlý. Tím pádem, když nemám co na práci, tak místo prolízání fóra a kecání na chatu zapínám DW. Děkuji za pochopení
Upravil/a nagasadowcz dne 06.10.2012 02:16
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.