ja sa v noci neučím... ja keď sa učím na skúšku tak to je od rána od 8-mej do nejakej 9-tej až 10-tej večer... potom už mi to nejde, tak sa radšej vyspím
Poslední den před zkouškou, by se měl člověk odreagovat a vybít ten stres ze sebe. Třeba nějakou hrou, kde prostě vypne a nic ho nezajímá nebo poutavým filmem, který jej zaujme a nepustí až do konce.
Diego napsal:
Poslední den před zkouškou, by se měl člověk odreagovat a vybít ten stres ze sebe. Třeba nějakou hrou, kde prostě vypne a nic ho nezajímá nebo poutavým filmem, který jej zaujme a nepustí až do konce.
Haha! Sice mi utekli Cimrmani v Ostravě, což vždy zamrzí, ale vynahradím si to v březnu - mamka koupí dva lístky na čínský národní cirkus, který jsem chtěl vždycky strašně vidět
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mam na skladu nový trička, tak kdybyste někdo měl zájem, stačí se ozvat. Cena je stále 1199 Kč, ale pokud mi pošlete obrázek svého vysvědčení, dostáváte 6% slevu . A to - se vyplatí!
@Haflink: Doporučím ti trochu pročíst zdejší články Let's Learn Some Lore, jsou česky. Jinak spíš doporučuju na tohle v příslušné sekci založit nové téma, nebo posílat PMky zdejším TES lore vědmám. Tady v Nekonečné takový dotaz mezi všemi těmi posty může celkem lehce zapadnout. Nemluvě o tom, že když to někdo vidí tady, tak se mu o tom kolikrát ani nechce bavit, páč to je prostě Nekonečná
@4FAN: Lidi, kdy jsme se v tomhle topicu naposledy bavili o Skyrimu? To snad nikdy, ne?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Před několika dny se v EVE online odehrála největší MP bitva v herní historii. Pro ty, co to neznají, nebo o té hře jen slyšeli, jedná se o vesmírný multiplayerový simulátor, kde je vesmír prakticky neomezený. Dvě obří frakce N3PL a CFCRUS vedli vzájemné spory o jednu stanici v nejmenovaném sektoru. Zúčastnilo se jí sedm a půl tisíce hráčů, přes 700 korporací a 55 aliancí a trvala 21 hodin a vyvrcholila drtivou porážkou N3PL. N3PL ztratila 59 titánů (největších a nejdražších lodí ve hře) z celkových 75 zničených titánů v bitvě.
Jinak když si škoda přepočteme na skutečnou měnu, tak dělá nějakých 6 miliónů korun.
Video
Takhle to začalo
každá ta tečka je buď loď nebo drona
Další screenshoty z bitvy
¨
2
3
4
Mě ta hra vždy přišla strašně zajímavá, škoda že má měsíční poplatky
Upravil/a hRDLA dne 31.01.2014 01:50
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.