Já jsem byl při dopadu atomovky ve Vaultu takže stále žiju... Ve Vaultu sem ukradnul protiradičaní oblek, vzal jsem nějakej ten RAD-X a šel jsem ven... Najal jsem si Velký chány a pak jsem zabil nějakýho kurýra a vzal mu čip a s tím jsem ovládl obrovskej bunkr robotů ... Takže kopec je opět je můj...
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
já zavolam svýmu kámošovi Martinu Septimovi,ten se promění v Akatoshe a všechny ty tvé roboty smete z povrchu zemského(vlastně Nirnského pardon).KOPEC JE MŮJKromě Skyrimu hraji ještě: Assasin's creed
Shogun 2 Total war
Mount and Blade Oblíbené Knížky: Legenda
o Drizztovi, Stíny nad Uldartem
Six, six, six... The Number of the Beast (od Ironů )
právě jsem dovršila 666 příspěvků což je supermagické číslo a tak je po dání si nějakého toho Radaway je kopec můj. Jsem Falloutský Iron-Man!!! Tony ať se jde vycpat (i když je to můj oblíbený superhrdina spolu s batmanem a Thórem kterej ani není superhrdina ale ten film byl krutej )
Ne, na Sonisphere jsem nebyla
Tři šestky nejdou rozstřílet, ty už děravé jsou Waste-kopec je můj! (i s tím tvým vaultem, btw znáš Příručku přežití obyvatele vaultu? )
Šestky rozstřílet nejdou..ale jdou ukrást... Můj mistrný zloděj Brynjolf ti je ukradne a schová je neznámo kam... a pak já tě zavřu do svého žaláře kde každou noc na tobě budu ukájet svou touhu po krvi
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Hele Brynjolfa chci na své straně O.o
Aha! Zapoměl jsi mi vzít Příručku přežití obyvatele Vaultu a já objevím slepenou stránku kde je jak hypnotizovat lidi. A Brynjolf je můj a pustil mě ven
(P.S. Touha po krvi? Tož co jsi, upír nebo Emouš ?)
já tam pošlu malou Babette,která vás oba (i Brynjolfa)vysaje až do morku kostí.KOPEC JE MŮJ!
Kromě Skyrimu hraji ještě: Assasin's creed
Shogun 2 Total war
Mount and Blade Oblíbené Knížky: Legenda
o Drizztovi, Stíny nad Uldartem
Mě vysát nemůže...Já vysaju jí dřív... Brynjolf je tedy mrtev Nevadí..pořád mám na své straně Vex a ta se nenechá zhypnotizovat..to spíš ona zhypnotizuje tebe svou krásou
Mew napsal:
Mě vysát nemůže...Já vysaju jí dřív... Brynjolf je tedy mrtev Nevadí..pořád mám na své straně Vex a ta se nenechá zhypnotizovat..to spíš ona zhypnotizuje tebe svou krásou
Jenže já jsem HOLKA! Mě spíš mrzí Brynjolf No co, zavolám necromancera Philla a ten mi Brynjolfa (jakž takž) oživí a cech zlodějů ho musí poslouchat, takže máš smůlu
P.S. Jestli ty máš DB a ty zloděje, tak co mám já?
Mew napsal:
Jenže já jsem HOLKA! Mě spíš mrzí Brynjolf No co, zavolám necromancera Philla a ten mi Brynjolfa (jakž takž) oživí a cech zlodějů ho musí poslouchat, takže máš smůlu
P.S. Jestli ty máš DB a ty zloděje, tak co mám já?
To nevím co máš ty...Ale použil jsem i Savose tudíž univerzitu mám taky Vem si Družníky
Holka neholka...Vex z tebe udělá lesbu během chvíle A i kdyby ne...tak po tobě skočí naštvanej Nazím se svojí šavlou
Je to Nazir! A fajn, mám družníky (Vilkas a Farkas taky ujdou )
Nazir je můj starej kámoš, tak jsme jenom pokecali nad korbelem medoviny a vás zatím morduje Farkas (a Vilkas sedí u vedlejšího stolu s Vex, takže... )
Mopidu napsal:
Je to Nazir! A fajn, mám družníky (Vilkas a Farkas taky ujdou )
Nazir je můj starej kámoš, tak jsme jenom pokecali nad korbelem medoviny a vás zatím morduje Farkas (a Vilkas sedí u vedlejšího stolu s Vex, takže... )
Sory..pletu si Nazira a Nazíma...
Yup..korbelem medoviny..kterou ti vylepšil Nirnem takže umíííráááš ! Farkase zabaví Babettka Farkas si s ní hraje na schovku a pak je smutnej že se mu vždycky zneviditelní Vex se snaží dostat Vilkase do postele a pak ho okrást a ztrapnit
A jelikož si tu my s Mopidu takhle hrajem tak je kopec volnej
Ale bez složitýho hraní by to nebyla sranda
A začíná se to tu trochu komplikovat... Všimla jsem si že mi medovina svítí a když šel na záchod prohodila jsem hrnky. S Farkasem nic nezmůžu, ten má inteligenci na nule A Vilkas Vex prokouknul protože měl v plánu úplně to samý a nenápadně se z rozhovoru vyvlíknul a šel zanadávat Farkasovi. Taky se k nám přidala Jenassa která zaměstná Savose Arena
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.