Mopidu napsal:
hRDLo, tak podesátý, to je MOJE srdce, protože ho jako dárek dostala MOJE redguardka a já ho v atronach forge předělala na daedrické Ale proč jsi rozdal i mozek a dva metry střev, to už nevím Škoda že minulá nekonečná konverzace byla smazána, teď už se nedozvíme jak to tenkrát s těma střevama bylo
Mopidu napsal:
hRDLo, tak podesátý, to je MOJE srdce, protože ho jako dárek dostala MOJE redguardka a já ho v atronach forge předělala na daedrické Ale proč jsi rozdal i mozek a dva metry střev, to už nevím Škoda že minulá nekonečná konverzace byla smazána, teď už se nedozvíme jak to tenkrát s těma střevama bylo
Hlavně zdravím hRDLU, Mopidu, naga sadowa a vůbec všecky psavce...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
čtrnáct a půl hodiny na nohách v práci, pak pivo večeře a hluboké bezvědomí... dnes sem jen skočil zpět domu trochu se napít a pozdravit, mám volno... jinak bez netu se dá vážně žít, ale je to krušné... trřeba zjišťování autobusů bez idosu a tak je otrava...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
za dárktroun děkuju! Po metalu jsem měl absťák.... Holt odstěhovat se neni med...
jinak jestli znáš, legendární blackovej čwskej underground
Upravil/a koniaash dne 23.07.2012 23:26
koniaash napsal:
za dárktroun děkuju! Po metalu jsem měl absťák.... Holt odstěhovat se neni med...
jinak jestli znáš, legendární blackovej čwskej underground
Neznal jsem, ale díky za to video, zas mám co nového naposlouchávat. Dost se mi líbí!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hmm... Tak mě teď napadá, jaký by to bylo mít v nicku dvojtou samohlásku jak Koniaash... Hmm... Moopidu, Moopi, Moopi Moop... Tak jo, můj nick je dost divnej i bez dvojtý samohlásky
Kanalizační mytologie... alba jou koncepční, je to o kanalizačním šlechtickém rodu Čistírenských, jak vládnou podzemí a bojujou proti Jehovistům ( celkově všichni křesťrani...) trochu ujetá záležitost... A pak doporučuju od stejného interpreta ( tj. Lorda Morbivoda ) jeho projekt Umbrtka, což je industriálně-pohanský bezdomovecký a dělnický šedý metal o továrnách, salámu a nenávisti ke slunci... Přidávám dvě ukázky:
( cover na LuŠtěLU )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.