1. asi to bude vyrovnané.....
2. není to mou podstatou, takže píšu Ne (ale pomyslným způsobem to možné je)
3. ano
4. moc toho o Tasemnicích nevím, ale pokud jsi alespoň taková bordelářka jako já a vlastníš mě, tak jsem součástí Tvého bordelu na stole zcela zaručeně........
PS: já v tom svém bordýlku mám montálně shodou okolností hned pět exemplářů MNE....
Upravil/a SeveruS dne 08.03.2013 21:27
Vzdávám se.Kdyby jsi byl tak hodný SeveruSi a poslal mi odpověď.Pak si uvědomím jaká to byla banalita a jak jsem byl blízko a pravděpodobně si omlátím hlavu o zeď
Leneren napsal:
Takže v jedné kupě.Můžeš být na elektřinu, ale nemusíš.Jsi na ni proto, že buď se hýbeš, svítíš nebo vydáváš zvuk.Jsi velmi variabilní a jsi blízko klíči a klíčenky.Můžeš být z mnoha materiálů a ty mohou nebo nemusí být nakombinované.Jsi malý né větší než člověk.Kdyby jsi byl nikdo by tě nechtěl.Jsi velmi rozšířený a Nagova matka to používá.Ano?
1) Jsi přívěsek na klíče? (tohle se zdráhám napsat, protože podle mě se to rovná klíčence, ale výzkumem jsem zjistila, že jsou lidé, kteří klíčenku považují za to, na čem se klíče nosí )
1) Jsi věc použitelná?
2) Jsi spíše na ozdobu?
3) Jsi lehce přenosná?
4) Býváš spíš drahá?
5) Jsi rozšířená především u nás?
6) Nebo je tě dost i např. v zemích Třetího světa?
7) Chci-li si tě pořídit, musím do specializovaného obchodu (jako železářství, sportovní potřeby, elektronika apod.)?
8) Nebo tě bez problémů seženu v kdekterém supermarketu?
9) Jsi věc spotřebitelná?
10) Či opotřebitelná?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hergot nechte si to nadávání mi do klíčenek..... srovnávat mě s něčím..... .... takovým..... fuj!
1. jsi věší než člověk?
2. či menší?
3. jsi z jednoho materiálu?
4. lidé Tě vyrábějí ručně?
5. nebo strojně?
6. jsi hodně běžný?
7. je možné, že Tě mám?
Naga:
1) Ano
2) Ano
3) Ne
4) Ano
5) Jestli tím myslíš v ČR tak ne.
6) Ne.
7-8) Pravděpodobně mě seženeš i v supermarketu, ale že v každém, za to bych ruku do ohně nedala.
9) Ne
10) Ano
SeveruS: Kaji se!
1) Ne
2) Ano
3) Ne
4) Dnes už asi ne
5) Ano
6) Už moc ne
7) Ano (já se kupříkladu mám )
1. takže je možné vyrobit Tě bez použití strojů?
2. stačí jen ruce a nařádí?
3. už nejsi tak běžný.... a kdy jsi byl?
4. před 10 lety?
5. 25 lety?
6. před půl stoletím?
7. před 100 a více lety?
8. nejsi snadno přenosný... proč? rozměry?
9. nebo váha?
10. nejsi rozšířený u nás.... a v nějakém jiném evropském státě ano?
Upravil/a SeveruS dne 09.03.2013 21:32
1) Ano
2) Ano
3)-7) Tohle je těžký. Určitě se nedá odpovídat ano/ne, možná tak nějakou stupnicí běžnosti Dejme tomu, že před 100 a více lety jsem byl nejběžnější a směrem po časové ose doprava má běžnost klesá
8) Obvykle ano
9) Jak kdy
10) Bylo tím myšleno, že nejsem rozšířený především u nás (na úkor ostatních zemí). V Evropě jako takové ano.
@Tasemnice:
1) Jsi gobelín?
2) Visíváš na zdi?
3) Sedíváš na podlaze?
4) Býváš na podstavci?
5) Nebo na stole?
6) Jsou nějací tví slavní zástupci známí veřejnosti (např. visí jako významný exemplář v muzeu, kam se na něj lidé jezdí dívat)?
7) Můžeš mít i uměleckou hodnotu?
8) Jsi znám již od starověku?
9) Středověku?
10) Novověku?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
1. sluneční hodiny nejsou mužského rodu, tak jsi koňské sedlo?
2. nebo chomout?
3. lodní kufr?
4. vypadáš vždy stejně?
5. nebo můžeš vypadat všelijak?
6. uvidím Tě a nebude sporu o tom nač se dívám?
7. jsi převážně z kovu?
8. ze dřeva?
9. ze skla, nebo porcelánu?
10. textilu, či kůže?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.