Ligos hraje na housle? Taky jsem hrávala, pak jsem se na to vybodla, holt si musím talent hledat jinde na flétnu i klávesy jsem se učila sama, ale dokážu max. Běžela ovečka
Mopidu napsal:
Dnes jsem zjistila že náš pan profesor dějepisu hrál Assassin's Creed dnes jsme brali boje o nezávislost a když jsme brali co je to "čajový dýchánek v Bostonu" řekl: "...a kdo hrál Assassin's Creed III, tak už ví."... No tímhle si u mě polepšil to WoW
Mopidu napsal:
Dnes jsem zjistila že náš pan profesor dějepisu hrál Assassin's Creed dnes jsme brali boje o nezávislost a když jsme brali co je to "čajový dýchánek v Bostonu" řekl: "...a kdo hrál Assassin's Creed III, tak už ví."... No tímhle si u mě polepšil to WoW
1) Jo, zrušení levelů by možná situaci prospělo. Je to hrůza, jak má člověk někdy tendenci nahánět posty jen pro lvl. Ale dneska jsou kluci v klidu. Hlavně když se odklidí na chat, tak není problém
2) Mikeu, máš PM s tou prací Blog přečtu večír.
3) My jsme třeba až na jednoho na střední měli samé mladé dějepisáře/dějepisářky.
4) V ZSV máš, Lene, psychologii, sociologii, filosofii, politologii a asi ještě nějakou logii, ale teď si na plný výčet nevzpomenu. I když to jsou vlastně možná všechny. hRDLO (nebo koneckonců kdokoli, kdo ví), doplň(te) mě, prosím, pokud mi tam něco chybí, teď mně to samotnému vrtá hlavou
5) Jdu študovat, zítra a pozítří mě čekají zápočtové testy a ještě jsem to ani neotevřel
P.S.: Jinak, HLAHOJTE!
Upravil/a nagasadowcz dne 17.12.2012 18:16
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak já znova řeknu své úžasné moudro: SPAMuje se od srdce, ne pro levly Ale uznejte, že něco pravdy na tom bude
Dnes mám na véču BTW fachitas pokud to táta nepokazí
Já jen tak na okraj - víte, že jak někam napíšete bez dvojsmyslů, tak i ten, kdo by je tam původně nehledal, je tam pak najde? Ale jistěže to víte, proto to tam taky píšete, vy kulišáci, co?
Jáj... Asi bych měl něco udělat s tím podpisem, co? Hmm... Něco mě napadlo
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mě jenom něco napadlo, tak to zkusím, ale v podstatě tam ty obrázky pořád budou... No uvidíš
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ahoj všem.
Naga má "Nagovy body", já si otevírám Mikovy citace.
Ligos napsal:
No vidíte. Proto, když chci někomu říct něco důležitýho, tak mu radši pošlu PM, protože TADY BY SE TO ZTRATILO...
Edit: KRLEŠ!
Jako třeba před pár hodinami mě, že?
Altazar napsal:
Tak si to užij. Já bych radši nějakej lehkej metal, to bych do toho kostela klidně začal i chodit
Co se kostela týče, tak myslím, že hudební doprovod je až druhořadá záležitost...
nagasadowcz napsal: Nagovy body:
1) Jo, zrušení levelů by možná situaci prospělo. Je to hrůza, jak má člověk někdy tendenci nahánět posty jen pro lvl. Ale dneska jsou kluci v klidu. Hlavně když se odklidí na chat, tak není problém
2) Mikeu, máš PM s tou prací Blog přečtu večír.
3) My jsme třeba až na jednoho na střední měli samé mladé dějepisáře/dějepisářky.
4) V ZSV máš, Lene, psychologii, sociologii, filosofii, politologii a asi ještě nějakou logii, ale teď si na plný výčet nevzpomenu. I když to jsou vlastně možná všechny. hRDLO (nebo koneckonců kdokoli, kdo ví), doplň(te) mě, prosím, pokud mi tam něco chybí, teď mně to samotnému vrtá hlavou
5) Jdu študovat, zítra a pozítří mě čekají zápočtové testy a ještě jsem to ani neotevřel
P.S.: Jinak, HLAHOJTE!
ad 2: Jojo, čítám, čítám ... ouká
ad 4: Táta říkal, že novela název toho předmětu upravuje na OSZ - Občasnko společensko vědní základ. Říkali jim to prý na školení mat. komisařů.
Ale to je fuk, jaxe tomu řekne.
ad 5: študuj, bro, jdu též!
Whirt napsal:
Mopidu napsal:
Tak já znova řeknu své úžasné moudro: SPAMuje se od srdce, ne pro levly Ale uznejte, že něco pravdy na tom bude
Pod tohle se můžu jako profesionální spamer podepsat
Vždyť já ani ty levely nemůžu honit (bez dvojsmyslů!)
No jo, sakra, na to jsem zapomněl v bodech! Ligosi, ty hraješ v kostele na housle a zmiňuješ se tu o tom, jakoby to byla samozřejmost! Nemáš náhodou nějaké video, kde hraješ?
nagasadowcz napsal:
No jo, sakra, na to jsem zapomněl v bodech! Ligosi, ty hraješ v kostele na housle a zmiňuješ se tu o tom, jakoby to byla samozřejmost! Nemáš náhodou nějaké video, kde hraješ?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.