Edit: Aha. Tak uz to vim.
Za prve - ucet si sam zrusit nemuzes.
Za drube - proc by sis ucet rusil, kdyz by se ti smazali vsechny prispevky a tudiz by v se v bistorii fora udelal maglajz.
Za freti - proc by si odchazel? To ze si o tobe vsichni mysli ze jsi "debil a ignorant" za to nemuzou oni, alety. Ty jsi tu psal gramaticky spatne pritom je videt ze umks psat spravne a vzhledem k tomu ze by melo byt pravidlem snazit se pousivat spravnou gramatiku, tak nemam co dotad. Navic jsi tu ze sebe delal silence a "krale spamu". Jen si to trochu nech prolezet hlavou a mozna pochopis, zeto neni nase chyba.
Upravil/a Whirt dne 03.10.2012 22:25
Whirtk přiznávám.Za většinu z toho si mohu sám.Ale když se je pak snažím přesvědčit jaký doopravdy jsem tak mě soudí podle prvních dojmů.Či dle svých měřítek.
Upravil/a Leneren dne 03.10.2012 22:27
leneren napsal:
Whirtk přiznávám.Za většinu z toho si mohu sám.Ale když se je pak snažím přesvědčit jaký doopravdy jsem tak mě soudí podle prvních dojmů.Či dle svých měřítek.
Hele Lene to nebyl prvni dojem takhle jak se chovas ted ses zacal chovat mozna tak pred tydnem. Takze to anj fak moc prvni dojem nebyl.
Já se takto choval víceméně celý měsíc...Ovšem s různými vyjímkami.
Ale dost já už to nebudu řešit.
Ale dobrá.Pozměním tedy ten důvod:Odcházím protože jsem debil.
Upravil/a Leneren dne 03.10.2012 22:38
Jeste dodam ze jsem zazil uz spousty odchodu a ty lidi se chovali strasne dlouho tak jak by nemeli a pak znenahla se zacali chovat tak, jak by meli. Udelali s tim dramaticky odchod, jaci jsou slosni apod. Takze ti predem rikam ze je jen na tobe, jaky "odkaz" tu po sobe nechas a jestli opravdu chces odejit!
Chjo! Uz tohodle odchazeni mam plne zuby, to uz je lepsi zpusob, ktery praktikuji treba Scarcz nebo MoortusDominus - pomaaly potichy odchod. Sakra! Ta dvojka mi schazi
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.