nagasadowcz napsal:
Skyrimské lišky jsou mírumilovné. Aspoň tak soudím ze zkušenosti. V zásadě je zblízka vidím usmažené magií nebo prokláté šípy a to vypadají velmi klidně
nNo opováž sa
Zaujíma vás ako môže vyzerať budúcnosť ľudstva? Tak neváhajte a prečítajte si môj príbeh z post-apokalyptického sveta, v ktorom smrť číha na každom kroku. Môj príbeh- http://skyrim.4fa...rowstart=0
nagasadowcz napsal:
Skyrimské lišky jsou mírumilovné. Aspoň tak soudím ze zkušenosti. V zásadě je zblízka vidím usmažené magií nebo prokláté šípy a to vypadají velmi klidně
nNo opováž sa
mimzi zrovna jsem se ve skyrimu naučil nové ohnivé kouzlo nechceš se za mnou stavit
nagasadowcz napsal:
nNo opováž sa
Neboj, tebe ušetřím, kdybych tě náhodou potkal. Máš nějaké poznávací znamení? Třeba přištřižený ocásek, barevné ouško nebo něco na ten způsob?
Sakra, tenhle příspěvek zní tak strašně úchylně, to jsem nechtěl
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
nNo opováž sa
mimzi zrovna jsem se ve skyrimu naučil nové ohnivé kouzlo nechceš se za mnou stavit
Ani sa mi nechce, sorry . Mam sa celkom rada.
Zaujíma vás ako môže vyzerať budúcnosť ľudstva? Tak neváhajte a prečítajte si môj príbeh z post-apokalyptického sveta, v ktorom smrť číha na každom kroku. Môj príbeh- http://skyrim.4fa...rowstart=0
hRDLA napsal:
Jak řekla Mopi: Příspěvky musí být od srdce. Od toho mého MUHEHEHE
Monopol bys chtěl zavádět? Japonskou ekonomiku na tebe!
rači nějákou nemoc ne jen japonskou ekonomiku ne rosím
Japonská ekonomika je ale nesmírně výkonná! Pravda, ročně to stojí pár lidských životů, ale co už... Furt lepší než Čína, ne?
no taiwan má ale kvalitnější výrobky a v japonsku jak tam všechno vedou vzhuru tak na mrakodrapech udelají město na jejich vrchu a to myslím smrtelně vážně
Upravil/a Leneren dne 23.07.2012 23:06
nagasadowcz napsal:
nNo opováž sa
Neboj, tebe ušetřím, kdybych tě náhodou potkal. Máš nějaké poznávací znamení? Třeba přištřižený ocásek, barevné ouško nebo něco na ten způsob?
Sakra, tenhle příspěvek zní tak strašně úchylně, to jsem nechtěl
poznavacie znamenie: som vlkolak a dost hryziem.
hRDLo, tak podesátý, to je MOJE srdce, protože ho jako dárek dostala MOJE redguardka a já ho v atronach forge předělala na daedrické Ale proč jsi rozdal i mozek a dva metry střev, to už nevím Škoda že minulá nekonečná konverzace byla smazána, teď už se nedozvíme jak to tenkrát s těma střevama bylo
Mopidu napsal:
hRDLo, tak podesátý, to je MOJE srdce, protože ho jako dárek dostala MOJE redguardka a já ho v atronach forge předělala na daedrické Ale proč jsi rozdal i mozek a dva metry střev, to už nevím Škoda že minulá nekonečná konverzace byla smazána, teď už se nedozvíme jak to tenkrát s těma střevama bylo
Tak vás nějak tak zdravím, skyrimaři, po dlouhý době sem na netu, tak abyste si nemysleli, že sem na vás zapoměl... Vaash Koniaash
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
No ludia, super sranda, ale uz koncim. Dobru noc...keby sa niekomu chcelo tak mrknite na moj novy pribeh a povedzte co si o o tom myslite. vdaka za kazdy komentar
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.