Lord Rade napsal:
Né. Nevyhrál jsem komiks Walking Dead. A navíc odpověděl blbě. Ten Carl měl na tričku znak nějakýho Crience Doga což je nějakej jinej komiks a já odpověděl "vlčí stopa ve znaku atomu" ZAS JSEM NIC NEVYHRÁL
Nevadí
Třeba se na tebe jednou štěstí usměje
Naděje umírá poslední.
Jo a kdyby jsi našel další hru takle zadáčo na steam dej vědět
já jak jsem se registroval tak tu parrot byl pak jsem tady delší dobu nebil a parrot nikde ani nevím co se stalo
Upravil/a ALOE VERA dne 14.12.2012 23:19
Jo ten tvůj návod fungoval.Aplikoval jsem ho na bojovýho mága a teď jsem ještě ani neopustil Seeynda neen a už mám 5 tisíc a k tomu slušivou kompletní ocelovou zbroj s lukem 200 šípy a k tomu ještě potiony a další výbava
Lord Rade napsal:
Né. Nevyhrál jsem komiks Walking Dead. A navíc odpověděl blbě. Ten Carl měl na tričku znak nějakýho Crience Doga což je nějakej jinej komiks a já odpověděl "vlčí stopa ve znaku atomu" ZAS JSEM NIC NEVYHRÁL
Nevadí
Třeba se na tebe jednou štěstí usměje
Naděje umírá poslední.
Jo a kdyby jsi našel další hru takle zadáčo na steam dej vědět
Jo snad v příštím kole soutěže budu mít víc štěstí.
Tohle je vlastně prvně co jsem viděl dávat zadarmo takhle dobrou hru, ale určitě zas někdy něco bude..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jo ten tvůj návod fungoval.Aplikoval jsem ho na bojovýho mága a teď jsem ještě ani neopustil Seeynda neen a už mám 5 tisíc a k tomu slušivou kompletní ocelovou zbroj s lukem 200 šípy a k tomu ještě potiony a další výbava
Samozřejmě že můj návod funguje! Cos čekal hraju to s přestávkama 10 let!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.