Pak zjistili že to nebyl stín vrážející do místnosti, ale z jejich domku jelikož byli venku a to dává rozum. PS. od teď je povoleno psát maximálně třemi větami. (nemusíte to využívat)
Upravil/a Lord Rade dne 09.11.2012 20:21
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ten barbar se na zvíře hned vrhl a než se Dan rozkoukal jedna noha zvířete byla pryč.Ale najednou si na zvířeti všiml něčeho zvláštního a hned přitele zastavil.
,,Přestaň to žrát! To je přece ten sob, jelen, srnec nebo co to mělo bejt.. Ten Bambi!" zastavoval ho chlapec, ale ten jen ládoval dál a ještě se tomu smál div mu sousto nevypadlo z úst. ,,A mimochodem nemáme hledat mého otce?"
,,Správně," zvážněl Gregory a pokračoval, ,,hele možná bych ti to neměl říkat, ale jelikož si sympaťák a já sem totálně opilej je mi to jedno. Mám pár kámíků v místním zločineckým gangu a ti by nám mohli pomoct."
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Za malou chvíli stálo v řadě před hospodou asi tucet obrovských chlupatých nordů a před němi kráčel Gregory s rukama za zády. ,,Tak poslyšlte pánové! Tenhle namakaný ubožák od nás potřebuje pomoc. A od čeho jsme my synové Skyrimu pokud nepomůžeme vlastní krvi?! Společně zabijeme co nejvíc těch bastardů co odvlekli jeho otce!"
Upravil/a Lord Rade dne 24.11.2012 21:07
A hned na to se ty nabicákovaný nordové začaly s nevrlými a někdy dokonce i se sprostými poznámkami na Danovu adresu rozcházet.
Upravil/a Blatman dne 18.11.2012 15:54
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Dan se náhle probudil a vykřikl. ,,Už vím, kde je! Musíme mu rychle pomoct! Nějaký sadomasista ho mrská bičem!"
Upravil/a Lord Rade dne 24.11.2012 21:06
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.