Nemůžu bejt všemocnej.. každej má jinak rychlej internet a hrajou v tom další faktory.. takže si buď zítra hodím mincí a nebo dostanete ty injekce, který jsem plácnul, oba. Myslím že tohle je zbytečné řešit.. hlavní je že zatím všichni až na opožděného Huntera máte svoje charektery a o to šlo.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Co se sakra děje? Vždyď jsem vše psal!
Vaše přihlášky jsou už zveřejněny ale budu je ještě upravovat. A pokud na nich ještě chcete něco změnit vy, tak sem napište.
Lord Rade napsal:
Co se sakra děje? Vždyď jsem vše psal!
Vaše přihlášky jsou už zveřejněny ale budu je ještě upravovat. A pokud na nich ještě chcete něco změnit vy, tak sem napište.
Takže to máme 9 hráčů.. z toho jednoho vůbec neznám a nemá tady jedinej příspěvek.. Uvidíme jestli vůbec bude hrát. Jinak se ještě dohodneme na týmech.
Týmy jsou už rozdělené. Teď jen potřebuju aby zbylé týmy společně sestavili jejich krátkej příběh. Nejlépe ještě dnes. Jinak pokud ještě něco chcete opravit v přihláškách tak řekněte ještě jednou na ně kouknu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.