Reject napsal:
Pánové, můžete mi vysvětlit, z jakého důvodu odpovídáte na rok stará témata? To nevidíte že ti lidé co se ptali tu mezi námi už pěknou dobu nejsou? O co vám jde? O posty? Je tu dost věcí, kde si je můžete nahnat. Tak nebuďte nekrofilní a bavte se o aktuálních tématech a ne o tom, jaké cechy BUDOU ve Skyrimu.
Ehm... Na co narážíš? takhle to vypadá, že to říkáš mně a BigNordovi Nerad bych byl díky tomu na tomhle fóru za většího trotla, než musím.
Upravil/a Ligos dne 10.08.2012 01:09
Reject napsal:
Pánové, můžete mi vysvětlit, z jakého důvodu odpovídáte na rok stará témata? To nevidíte že ti lidé co se ptali tu mezi námi už pěknou dobu nejsou? O co vám jde? O posty? Je tu dost věcí, kde si je můžete nahnat. Tak nebuďte nekrofilní a bavte se o aktuálních tématech a ne o tom, jaké cechy BUDOU ve Skyrimu.
Ehm... Na co narážíš? takhle to vypadá, že to říkáš mně a BigNordovi Nerad bych byl díky tomu na tomhle fóru za většího trotla, než musím.
Ne, nejde o tebe ani o BigNorda, neboj Oni dobře vědí o koho jde Navíc tohle téma je nové a sám jsem vás sem poslal
Upravil/a Mahoney dne 10.08.2012 01:12
GeraltBilyVlk napsal:
odmítám si nechat zlomit srdce
Tak proč vždycky píšeš takový hovadiny? Copak nechápeš, že to není vůbec vtipný? Připadáš si pak důležitý?
Fakt nechápu, že navrhneš hru, popíšeš pravidla a pak je sám v té hře porušuješ.
Odůvodnění, že jsi schizofrenik si strč za klobouk!
hRDLA napsal:
Co to je za blba ten BigImperial? Já ho nějak nepochopil...
To měla být parodie na BigNorda (teda, aspoň myslím)- viz moje hádka s ním, kterou si můžete pročíst tady v tématu.... Ale tohle už je uzavřený téma, nechápu, proč to zas vytahuje
dejte mi klidně permanentní odcházím nejsem svatoušek ale aby mi v diskuzi o kruzích v obilí whirt nebo kdo mazal prispěvky kde se ptám lorda radého at mi hodí odkaz na to video tak to je na mně Moc Ocházím už chápu parrota
Hele, Geralte...
Myslím, že se mnou budou všichni souhlasit, když ti dám třídenní BAN, aby sis to všechno v hlavě urovnal - nemusíš ho dostat, pokud teď a tady přede všemi slíbíš, že už nebudeš dělat takový blbosti...
Myslím, že je to spravedlivé rozhodnutí, takže volba je na tobě - a to si vem, jak mírnej moderátor sem...
dejte mi klidně permanentní odcházím nejsem svatoušek ale aby mi v diskuzi o kruzích v obilí whirt nebo kdo mazal prispěvky kde se ptám lorda radého at mi hodí odkaz na to video tak to je na mně Moc Ocházím už chápu parrota
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.