Naga: Ano všichni se potkáme v tom obchodě co si se fotil v ženském oblečení.
Upravil/a METTALIC dne 03.08.2013 00:21
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
@hRDLA: Ano, tak my jsme modi, tak do toho, regulerní členové
pravdu díš!
Nechť jsou síly rozloženy...
Ale, klidně bych do toho šel... (s tebou, bro ), jenže... hodně velký JENŽE:
Kdo kde bydlí (jo, psali sjte to tu, ale nechci to moc pročítat, tedy, odkud kdo je) a během toho času, co máme k dispozici bychom mohli nějak vypracovat nejideálnější lokace a o těch pak pohlasovat... co říkáte?
A co se organizace týče, no, jako myslím, že moder. tým by se toho mohl zhostit, vzhledem k tomu, že vím, že jsme dost po republice rozházení, tak to je taky výhoda, že nebude žádné místo nijak zvlášť favorizováno...
rad bych se zucastnil ,pokud to tedy jeste myslite vazne .. jinak za sebe volim Prahu ,nastesti jen 2hod autem .. predpokladam ze tu moc Olomoucaku neni
Pokud se najde organizátor, taky bych se ráda přidala
Praha a okolí mi připadá nejlogičtější. Whirt tu někde psal, že by radši někam do přírody, to já taky, určitě by nebyl problém najít něco kus od Prahy
Tasemnice napsal:
Pokud se najde organizátor, taky bych se ráda přidala
Praha a okolí mi připadá nejlogičtější. Whirt tu někde psal, že by radši někam do přírody, to já taky, určitě by nebyl problém najít něco kus od Prahy
Tyjo, to mi úplně připomíná, co ta Odolena Voda? Mortuus je myslím odtamtud...
Ti lidi jsou ale stejně kreténi. Někdo tvrdí, že se kousek pohnul nějaký krucifix a jedni debilové kvůli tomu musí umučit chlapa a ten chlap, sám vůl, se musí nechat, místo, aby řekl: "Ne, o ničem nevím." Ať žije náboženství
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.