Jste tak strašně hodný když mi neberete můj kopec. Moment já zapomněl - Vy to nedokážete !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
jdu se svou armádou na kopec, bobiju komáry a kopec je muj a pomocí dračího křiku *ice form* zmrazím BadWolfa na věčnost a vystavím si tě ve svém muzeu které bude v mém hradu na kopci
Pánové, pravdou je, že Chuck Norris je neklonovatelný. Tím pádem má kopec stále v držení Parrot. nyní ho však přebírám já - existuje totiž jedna bytost, která Chucka zkrotí a porazí. je jím jeho otec Aštar Šeran (česky: Kaštan Žalud). Zde předkládám důkaz svého tvrzení: "Pouze na planetě Zemi má více než 2^16 dětí, mj. jedním z nich je i Chuck Norris, ale také méně známý Martin Dejdar nebo Sagvan Tofi." - http://necykloped...%C5%A0eran tak, a teď je kopec MŮJ!!! ))
A já sem zavolal Vojtíka (MasterMIND8881) ten si hru zahrál řekl jak je to ynteraktyvný atd. a toho tvýho kaštana z toho trefil šlak takže je kopec můj
zavolám svojí postavu pozve vás všechny na hostinu s Asterem šejem (nebo tak nějak) naleju do vína (piva) jed vy se vožerete a chcípnete chucka norise podplatim tak že mu dám dalších 50 kopců a zavolám si na ochranku nesmrtelné bohy kopec je můj!!!
Upravil/a Vitek222 dne 03.03.2012 10:15
Já zavolám soudní exekutory, oni už nějaký dluhy najdou a seberou vám všechno včetně spoďárů. I váš kopec a já ho koupím za pár šupů v holandské dražbě. A kdyby selhalo i tohle, zavolám do Izraele. A to se varujte, odmítat jim kopec, jinak jsou z vás nacisti
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.