Johny napsal:
Rád bych pár módů.
1. Mód, který by umožnil přejmenovat zbraně, zbroje (aniž bych musel enchantovat), koně a psa (jako společníka?
2. Mód, který by přidal nějakou pěknou krožkovou zbroj. Co jsem zatím našel na nexusu tak za moc nestálo. Líbilo se mi toto(http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=6497), ale je to hrozně tmavé.
3. Mód, který by přidával sedlevé vaky (nebo jakýkoliv uskladňovací prostor na koně).
4. Nějaké pěkné gotické středověké realistické zbroje, nejlépe plátové. Zatím co jsem našel na nexusu, tak mě moc neuspokojilo. Ty z witchera jsou celkem ucházející ale tam jsou zase ty heraldické znaky a já nerad míchám fantasy světy dohromady.
Díky moc za případné odpovědi.
Možná by se ti mohla líbit zbroj Černého Rytíře z filmu Monthy Python a Svatý Grál: http://steamcommu...earchtext=XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Přátelé, obracím se na vás s prosbou najití nějakého opravdu dobrého modu na realistické osvětlení ve hře. Ty světlé noci mě fakt deptají. Měl jsem mod Superl3 ENB, který byl fakt dost dobrý, ale musel jsem ho odistalovat, jelikož mě přejmenoval lokace do angličtiny. Má někdo z Vás zkušenosti v nějakým opravdu dobrým modem, který by zaručil, že se nebudu ve Skyrimu i o půlnoci cítit jako v pět odpoledne? Díky za přečtení a ještě víc díky za rady.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Neviete o móde,ktorý by trochu oživil fádne oblečenie NPC? nie jednotlivé postavy,ale tak hromadne.Nemyslím nejaké sexy,tých je tam jak nasekaných.Proste nejaké veselšie farby.
Mody na vytvorene postavy nebo nakej editor co vytvari pekne postavy jsem nikde nenasel a to jsem hledal snad vsude, pekne zbroje jsem take nenasel sice jsem nasel nake zbroje ale ote nemam zajem, tak pokud by nekdo mohl pomoct byl bych opravdu vdecni.
Já jsem před asi týdnem narazil na Editor postav a existuji i mody kde už jsou nějaké mostavy vymodelovány.Kdybych na něj narazil hodím sem odkaz.
For the Dawnguard.For Skyrim!
No hele dívej akorád napíšu do googlu skyrim editor postav už to tam mám. http://skyrim.nex...hp?id=4554
Hlavně trpělivost při modelování
For the Dawnguard.For Skyrim!
dik ale tenhle mod jsem uz skousel, to neni mod ktery hledam, ja jsem nedavno nasel mod kde slo opravdu vytvorit pekne postavy bouzel mod semi vymazal skousim ruzne mody a nekdy se neco posere ze musite preinstalovat hru, ale psal si ze si nasel uz vytvorene postavy to by semi take hodilo pokud najdes link tak to bude super a nebo editor oboje by bylo jezte lepsi.
a mohl bych te poprosit o mod na nake pekne zbroje ? diky.
Upravil/a Roman22 dne 22.03.2012 21:25
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.