Zas mi vyšli piráti
Edit: Ale je pravda že jsem si až na to "opiju se rohlíkem" nečet žádný otázky a jen tak si jezdil prstem
Upravil/a BadWolf dne 22.10.2013 15:24
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Pobavila me třetí možnost. K volbám totiz nejdu, protože budu na Vysocine pozorovat hmyz
Mike's edit: upravena citace, takhle se to rušilo s odkazem - vždy, když citujete odkaz, udělejte ručně mezi url adresou a první hranatou závorkou druhého /quote mezeru, pak bude odkaz funkční, v opačném případě se slije citace až do vašeho podpisu (chyba fora).
Upravil/a Mike dne 22.10.2013 16:01
Tak Dead Space 2 je asi nejlepší díl série Sic Sprawl na Ishimuru nemá (i když ten Unitologistickej chrám je něco ) ale vzhledem k tomu že vím že se na Ishimuru pak dostanu tak fajné
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Tak Dead Space 2 je asi nejlepší díl série Sic Sprawl na Ishimuru nemá (i když ten Unitologistickej chrám je něco ) ale vzhledem k tomu že vím že se na Ishimuru pak dostanu tak fajné
být tebou ... moc bych se tam netěšil mě se tam moc nelíbí hlavně když tě tam chytne tentacle z jedničky
Škorp: Ale ten tentacle je jenom haluška, ne ? To si pamatuju z wikišky, že ruka a tentacle sou halušky ... teda snad
Ruka? Uvidíš Taky z jedničky, si vzpomeneš až na ni narazíš Já na ni nezapomněl **19
No to se leknu ... jenže když se lekám skoro všech lekaček i když je čekám ... ("tak tady z toho určitě vyskočí ..." rozlétnutí se poklopu od šachty a nekromorf letící přímo na mě "ááááááááá!!!" tak to si možná na moc dlouho nezapamatuju
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.