1) Jsi přímo použitelná
2) nebo spíše dekorativní?
3) Existuješ přirozeně na světě
4) nebo tě vytvořili a vyrábí lidé?
5) Jsi věc vzácná?
6) Jsi věc drahá?
7) Lze tě vůbec koupit?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tasemnice: 1,2,4 ANO, pokud přestaneš trvat na tom převážně, páč to je těžké určit.......
3 NE, alespoň ne jen to, páč bývám i z tekutiny v kombinaci s jinými materiály.....
Pokud na tom převážně budeš stále trvat tak:
1. Možná ano
2. Asi ne
3. Jen za určitých podmínek
4. Asi ne
NAGA:
1. mohu být
2. ano
3. možné to je, ale píšu ne
4. ano
5. mohu být
6. mohu být
7. ano
1) Když tě lidé mají doma, býváš v obýváku,
2) kuchyni,
3) ložnici,
4) předsíni,
5) koupelně,
6) na toaletě,
7) balkóně,
8) terase,
9) zahradě/dvorku?
10) Býváš větší než člověk?
Takže si to shrňme - nejsi větší jak člověk; můžeš, ale nemusíš být drahý a vzácný; můžeš být z kovu, textilu i dřeva (někdy můžeš obsahovat i vodu); doma tě lidé mívají všude možně; je tě možno i přímo využívat, ale jsi hlavně na ozdobu...
1) Můžeš být i ze skla?
2) Mívají ti lidé doma běžně?
3) Závisí tvá cena/hodnota především na použitém materiálu?
4)Kdybych si tě chtěl pořídit do jakého obchodu bych musel jít? Zahrádkářské potřeby (Hornbach, Mountfield...)?
5) Železářství?
6) Obchod s elektronikou?
7) Jsi na elektřinu?
8) Jsi věc vynalezená již před naším letopočtem?
9) Je třeba se o tebe nějak speciálně starat? Např. leštit spec. prostředkem, udržovat tě v určité vlhkosti nebo teplotě...?
10) - Tady mi potvrď to úvodní shrnutí, pokud všechno sedí. Pokud cokoli nesedí, napiš prostě NE (jestli to upřesníš či ne, je jen na tobě).
Upravil/a nagasadowcz dne 03.03.2013 16:29
Naga:
1. ano, je to možné
2. ano (přemýšlel jsem o tom, a z těch co znám jsem si nevzpomněl na nikoho, kdo by mě neměl)
3. ano
4,5,6. složité odpovědět, asi ne jednoznačné ano, ale ve všech případech není vyloučeno, že tam budu k mání....
7. ano, mohu být i na elektřinu
8. to nevím, ale řekl bych, že asi ne
9. obvykle se to neočekává, ale co se týče leštění a čištění, někteří majitelé se tomu, za jistých podmínek, rádi věnují dobrovolně...........
10. shrnutí je za jedničku s hvězdičkou.....
11. potvrzuji, že jsem odpovídal, jak nejlépe jsem dokázal.... ..... nicméně, jsem jen člověk.....
Upravil/a SeveruS dne 05.03.2013 21:00
nagasadowcz napsal:
Takže si to shrňme - nejsi větší jak člověk; můžeš, ale nemusíš být drahý a vzácný; můžeš být z kovu, textilu i dřeva (někdy můžeš obsahovat i vodu); doma tě lidé mívají všude možně; je tě možno i přímo využívat, ale jsi hlavně na ozdobu...
Krb i kotel mohou být větší než člověk........ já nemohu...... nikdo by mě nechtěl......
PS: teď mi došlo: nenechávejte se se příliš oblbovat tou vodou..... berte to spíš obecně: mohu obsahovat i Tekutiny....
Upravil/a SeveruS dne 05.03.2013 22:17
Jsi něco, co když máme doma, tak to často mění místo? (třeba to běžně přenášíme z jedné místnosti do druhé, prostě to celé měsíce nestojí na jediném místě jako chytač prachu.)
1) Pokud jsi na elektřinu, jsi zapojován do sítě
2) nebo jedeš na baterky?
3) Vlezeš se do běžné kapsy?
4) Když se rozbiješ, zděsí se všichni, že zas budou starosti s opravou případně pořízením nové věci
5) nebo se nikdo zvlášť nerozčiluje, jelikož jsi v zásadě lehce nahraditelný?
6) Býváš běžně v domácnosti jeden? Resp. sloužíš celé rodině
7) nebo má každý člen domácnosti svůj vlastní... tebe?
1. ne
2. ano
3. ano
4. spíš ne, ale......
5. v zásadě ano, ale.....
6. obvykle nás v domácnosti bývá více; a ano mohu taktéž sloužit i celé rodině...
7. ano
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.