Ten vlkodlak ale vypadá Jak nějakej skřítkovskej raper
Ale budku musím vidět
BTW, právě hraju FNV, takže nevím, jak často tu budu (dneska) XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Jo, to s tím skřítkem říkala i paštika ale zas má superschopnosti >
Hele. to ty teď hraješ TF2 ? Já jen, že nechci zase celý rodině vytrollit, že mi dlužíš číslo XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ok, v nastavení to nejde, tak já zkusím konečně začít, a až vylezu z toho baráku tak uvidím XVI...............................................................[Dcery Nebes]
BadWolf napsal:
PROČ MI NEJDE ZAPNOUT REŽIM DRSŇÁKŮ?! FUUUUUUUUUUUUU!
Hned na začátku se tě to ptá, jinak bych si to nechal zaplé od začátku do konce, myslím že je za to i nějakej perk a hra je tak oživená. A hraj to alespoň na těžikou obtížnost, dostaneš víc bodů a víc si to užiješ.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
BadWolf napsal:
Hned na začátku se tě to ptá, jinak bych si to nechal zaplé od začátku do konce, myslím že je za to i nějakej perk a hra je tak oživená. A hraj to alespoň na těžikou obtížnost, dostaneš víc bodů a víc si to užiješ.
Je za to achievment a já to hraju na střední a mám co dělat ne jak ve skyrimu
EDIT: BW: ach ten překlad.... Válka... Válka se nikdy nemění?? To zní tak blbě. Radši to hraj v angličtině.
War... War never changes.
Upravil/a hRDLA dne 02.10.2012 17:28
BadWolf napsal:
Je za to achievment a já to hraju na střední a mám co dělat ne jak ve skyrimu
Já už jen za těžkou, ale ten režim drsňáků by se mi taky líbil, ale některé věci se mi v něm nelíbí.
Já už jen za těžkou, ale ten režim drsňáků by se mi taky líbil, ale některé věci se mi v něm nelíbí.
Který?
Nevím sice co tam všechno je, protože už to je nějakou dobu co jsem to hrál a dohrál, ale naapříklad- munice něco váží- vemsi třeba náboje ráže 5mm do těžkých kulometů, těch vždy člověk musí mít hodně, protože se rychle spotřebují.
Já jsem zvyklej nosit sebou tak zhruba 10 zbraní, a některé požadují jiné náboje, takže mě to celkem vadí.
Upravil/a Diego dne 02.10.2012 17:32
Náhodou jíst, spát, pít, pak tam jsou náboje s váhou.. to tomu dodává víc reálna i když to hru moc neztíží..
jj je to aachievement já se splet. sice jsem je přímo nesbíral, ale každá odměna dobrá a abych jí nedostal kvůli tomu že s tím modem nehraju odzačátku to ne..
Přece nejsi nějakej náklaďák abys nosil víc než těch 300 kg což už tak samo o sobě je strašě moc.. Naskládej si někam ty věci a žij jako dobrodruh s jednou bambitkou a lahví vody
Upravil/a Lord Rade dne 02.10.2012 17:36
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Který?
Nevím sice co tam všechno je, protože už to je nějakou dobu co jsem to hrál a dohrál, ale naapříklad- munice něco váží- vemsi třeba náboje ráže 5mm do těžkých kulometů, těch vždy člověk musí mít hodně, protože se rychle spotřebují.
Já jsem zvyklej nosit sebou tak zhruba 10 zbraní, a některé požadují jiné náboje, takže mě to celkem vadí.
No tak ono to je dost zaměřený na realitu, tak se nediv, že ti to nesedí . Mě to akorát vycházelo na Brokovnici s 200 náboji, M1 s 300 náboji a pak jsem sebou nosil nejčastěji Laser RCW s nějakými 400 náboji, ale už i to je dost nereálný.
Lord Rade napsal:
Náhodou jíst, spát, pít, pak tam jsou náboje s váhou.. to tomu dodává víc reálna i když to hru moc neztíží..
jj je to aachievement já se splet. sice jsem je přímo nesbíral, ale každá odměna dobrá a abych jí nedostal kvůli tomu že s tím modem nehraju odzačátku to ne..
Přece nejsi nějakej náklaďák abys nosil víc než těch 300 kg což už tak samo o sobě je strašě moc.. Naskládej si někam ty věci a žij jako dobrodruh s jednou bambitkou a lahví vody
Asi to zkusím....jen mi tam vadí ty náboje no, ale já si najdu nějakej mod a bude.
Jíst, spát, pít- to beru, protože to je dobré.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.