WOOOOW, můj titul je teď oficiální! a hRDLA je muž s maskou! a ty seš Milostivý pán podsvětí! a Naga je svatý sudí! škoda že tu nemá žádnej post BW, nechce se mi hledat jeho profil
E: a Ligos je Ligos Spravedlivý
E2: A EldeR je Vampire reverse a BW Úchylná Bublinatost (BTW o fakt sedí )
Upravil/a Mopidu dne 08.07.2013 21:52
BW je "Úchylná bublinatost"
Ale chtěl jsem se zeptat, jestli všem nesmazat odměny za příspěvky, stejně vůbec nejsou udržované. Nahradil bych je něčím unikátnějším.
EDIT: Naga: Ne - špatně si to pochopil - vítal jsem Sáňu
Upravil/a Whirt dne 08.07.2013 21:52
Mopidu napsal:
WOOOOW, můj titul je teď oficiální! a hRDLA je muž s maskou! a ty seš Milostivý pán podsvětí! a Naga je svatý sudí! škoda že tu nemá žádnej post BW, nechce se mi hledat jeho profil
Mopidu napsal:
Mopidu napsal:
Mopidu napsal:
@Whirt: Aha, OK --- Whirt YEAH!! Tohle je mnohem lepší, dobře ty!
@Mike: Chápu --- Teoreticky je Mopin argument platný, ale nacházím v něm skulinku. Jde o legendy FÓRA, tedy Výsostné svobodné domény 4FANu, nikoli o hráčské legendy, a máš tedy na titul právo. Skutečný, tedy praktický problém spočívá v argumentu Whirtově, Milostivého pána podsvětí, a to že nemáš žádnou takovouto přezdívku nabytou ideálně při nějaké pěkné příležitosti, jež je ukryta v některém ze zapadlých šuplíků mozků zdejších obyvatel v archivní kategorii "nostalgické vzpomínky na krásné časy na 4FANu, které sice stále trvají, ale proč bychom neměli vzpomínat, že". Ve chvíli, kdy si ji vydobudeš, budeš mít z mé soudcovské strany rozhodně zelenou... brou.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopidu napsal:
Hustý
... a já nic jo?
prosim tebe, tys ani nehrál Skyrim, pak si stěžuj
Hele bro... ehm.. teda, Svatý Nago, sudí!
já jsem Mopi
No tyyyyvole (pardon za výraz) Proooomiň, já koukl jen na level a hned mi seplo podvědomě, že je to "Naga" Proomiň
epic fail...
@Mike: Chápu --- Teoreticky je Mopin argument platný, ale nacházím v něm skulinku. Jde o legendy FÓRA, tedy Výsostné svobodné domény 4FANu, nikoli o hráčské legendy, a máš tedy na titul právo. Skutečný, tedy praktický problém spočívá v argumentu Whirtově, Milostivého pána podsvětí, a to že nemáš žádnou takovouto přezdívku nabytou ideálně při nějaké pěkné příležitosti, jež je ukryta v některém ze zapadlých šuplíků mozků zdejších obyvatel v archivní kategorii "nostalgické vzpomínky na krásné časy na 4FANu, které sice stále trvají, ale proč bychom neměli vzpomínat, že". Ve chvíli, kdy si ji vydobudeš, budeš mít z mé soudcovské strany rozhodně zelenou... brou.
Suprově řečeno, drahý brou, no, myslím, že se při nějaké příležitosti poštěstí...
@Tasemnice: To jsem někde psal o Lenovi? Jsem to ale veselá kopa! --- Co děláš špatně? To záleží, jestli chceš mou upřímnou odpověď, nebo se má ozvat můj milý společník (rozuměj jedna z mnoha osobnostních složek, a to konkrétně jedna z Velké Trojky - třech nejmocnějších) Cynický Komik Jarry. (Píšu kapitálkami na začátku všech částí jmen, poněvadž dalším z Velké Trojky je Mocichtivý Megaloman Adler.)
@Mike: Jak říkáš. --- LOL, já myslel, žes mě jako volal na pomoc, abych tě jakožto Svatý Sudí (Whirte, to se píše obojí velkým!! ) hájil. Tak to je slušný FAIL, no
@hRDLA: Seš úplnej výmaz, nebo nepoznáš motýla?!
(Kdo nepozná výše citovanou hlášku, jakoby nepoznal motýla...)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.