Hele, já jdu. Sice ne spát ale sledovat seriály, ale vyjde to nastejno.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No nic, můj iPod se přehřívá, furt ho musím resetovat, tak radši půjdu spat. Brou lidičky, ať se vám zdá o gorrile požírajcí slimáky a s partyčepičkou na hlavě, já odcházím do stavu hybernace (až na to, že nebudu hybernovat v zimě, ale v létě a nebudu hybernovat čtvrt roku, ale nanejvíš 18 hodin)
Za jak dlouho zvládnete dohrát tuhle skákačko-adventuru: http://www.nitrom...index.html
Pro mě to bylo deset minut neuvěřitelných muk a ke všemu ten rytíř chodí hrozně pomalu, ale je to povedená hra taková pixelkovitá
Mopidu napsal:
No nic, můj iPod se přehřívá, furt ho musím resetovat, tak radši půjdu spat. Brou lidičky, ať se vám zdá o gorrile požírajcí slimáky a s partyčepičkou na hlavě, já odcházím do stavu hybernace (až na to, že nebudu hybernovat v zimě, ale v létě a nebudu hybernovat čtvrt roku, ale nanejvíš 18 hodin)
Restart ti ho nezchladí Btw jakej máš...
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Nezchladí, ale zrychlí se to, když se to přehřívá tak ti to načtení stránku asi za minutu a jak to resetuješ tak se to sníží asi na deset vteřin.
Jinak mám iPod touch.
Konečně jsem dohrál Uncharted 2 a ten konec mě fakt rozsekal NO jen se sami koukněte
Navíc v titulkách poděkovali Guerille, hodní hoši.
Upravil/a hRDLA dne 23.07.2012 19:48
A tady je důkaz, že multikulturní svazky existují Vždyť on je vedle ní jako Yetti
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zasek jsem se v tý hře
Co mám dělat s těma očima? Jak jsou v bublině, když sejdu k duchům u obrazů
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.