BigNord napsal:
Honzo nedáš, v době když jsem došel na kopec si to nestihl napsat bo se ti vypl net a zmizel si Kopec je můj
Ale jenom mě Víš, i já mám kamarády
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Já jsem ale vynalezla nový dračí Shot! To Vás všechny promění na červy a žížali a protože nemáte ruce, nemůžete ťukat do klávesnice a tudíž se i bránit (.\ u /.)
Mopidu napsal:
Já jsem ale vynalezla nový dračí Shot! To Vás všechny promění na červy a žížali a protože nemáte ruce, nemůžete ťukat do klávesnice a tudíž se i bránit (.\ u /.)
Tak sem ti podrazil nohy,svázal tě,kopnul sem tě,polil sem tě benzínem,daltě do bedny tu obvázal řetězem a polil taky benzínem a zapálil.Pak sem si nad ohněm opek buřty a kopec je můj
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
ja ako majsterka ohnivej deštrukcie ten ohen presvedčila aby nepálil a kým si ti opekáš- čo bude trvať celú večnosť ja preberám kopec.
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.