Spíš než děsivý to je stejně jako film nechutný a zvrácený. Chtěl jsem si to pořídit když to mělo bejt ve SCORE, ale pak to dal nedali, tak jsem si to rozmyslel a raději si koupil něco jinýho, ale videa na YT mi stačili. Teď je dokonce i dvojka. Ale tobě bych to rozhodně nedoporučoval
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Spíš než děsivý to je stejně jako film nechutný a zvrácený. Chtěl jsem si to pořídit když to mělo bejt ve SCORE, ale pak to dal nedali, tak jsem si to rozmyslel a raději si koupil něco jinýho, ale videa na YT mi stačili. Teď je dokonce i dvojka. Ale tobě bych to rozhodně nedoporučoval :D
Já jsem to hrál, je to úchylárna.. ale ne tak jako Manhunt 2, který je čistě jen o brutálním zabíjení. Obojí jsem dohrál :D. Ale ani jedno mě moc nebavilo, zkrátka mi tenhle styl her nic moc neříká.
nagasadowcz napsal:
Jo, taky mě to moc nebaví. Já radši vyjdu ven s motorovkou a trochu se vyblbnu, víš co.
Tak ty taky? A jakou používáš? Já teď tohohle Dolmara, nezdá se, ale jedou se s tím solidní bomby.
Jinak v narozkám si od táty přeju křovinořez, sem na chatu stačí...
A nebo plotostřih, když bude nejhůř.. ale to je potřeba benzínovej, na kabel je mi k ničemu že jo, to by nedosáhlo ani přes silnici .
Odlétáme s Mikem na jinou planetu. Budou tam pavouci, hmyz, paraziti a nutella. Chce se někdo bez motorové pily přidat? (Mahoney a Naga nesmějí ani v případě odhození pily, hRDLA má teď už také přístup zapovězen)
Kde je vlastně ten Len?
Nevim kde je len, ale buď je teď někde v jeskyni bez internetu, unesli ho mimozenmšťani nebo se na nás vysral. Každopádně jsem čekal až mi odpoví na CTŽ a nakonec jsem tu hru musel zrušit úplně.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tasemnice napsal:
Odlétáme s Mikem na jinou planetu. Budou tam pavouci, hmyz, paraziti a nutella. Chce se někdo bez motorové pily přidat? (Mahoney a Naga nesmějí ani v případě odhození pily, hRDLA má teď už také přístup zapovězen)
Kde je vlastně ten Len?
Přesně tak. Vstupenky zdarma, motorovou pilu račte zanechati u vchodu.
No, kde je Len? Třeba se ztratil, když šel na záchod, nebo navštívit noční Bronx... možností je mnoho.
Som späť ľudia (Kto si všimol že som bol preč? Od teraz tu už budem chodiť pravidelne. Tak ako sa máte ľudia? Čo nového? A čo vysvedčko? Kto z vás prepadol?
P.S. Chudák Mop, škoda že máš zaracha
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Ola! Končeně zpátky! Třeba už tu pro mě bude "Something to do here"
EDIT: Jelikož ve čtvrtek zmizím na čtyři týdny na Sardinii, rozhodl jsem se udělat pro fórum maličkost. Týká se to ocenění
Upravil/a Whirt dne 08.07.2013 21:32
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.