Mopidu napsal:
Jako opravdu? Ani malilililililililinko?
Ne. Já si s vodou nerozumím
Proto místo vody piji pivo.
Ale minerální vody jdou, zajímavý...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, rodičům mizí tajně, to se neboj
Ale stejně jsem po dvou sklenkách opilej... a to se pak chovám jako tenkrát když jsem se díval 30 minut na This is spoon...
Takže normálka
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Bohové, já už jsem septim... trochu to zabolí, lopotit se tu s 1000 příspěvky a pak zjisti, že mám cenu jednooho mizerného penízku... Nevíte náhodou někdo, jaký je kurz?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ano, u mě jsou vzdálenější příbuzní také zdrojem fermentovanými rostlinnými nápojemi obohacených radovánek. Vžycky, když jedeme za rodinou na Slovensko, čeká nás tam ochutnávka rozličných domácích pálenek a jiných pochutin. Hmm, měl bych tam co nejrychleji zase zajet, to byly hody
Mopidu napsal:
Já to nemyslím doslova to "střelená do nohy", jakože plavu asi jako pes hraje na saxofon, ňákej zvuk to možná vydá, ale žádná sláva
Skutečně? A já to bral doslovně a smrtelně vážně! Najednou se mi rozbořil svět...
EDIT: No nic, já pomalu půjdu. Ledaže byste byli pro přesunout se na slovní fotbal a trochu to tam zaneřádit jednoslovnými příspěvky... Co vy na to?
Upravil/a nagasadowcz dne 23.07.2012 01:55
Kašlu na Uncharted 2 a radši to vypnu. 1) Je to nehorázně těžký
2)Jsou tam strašný příšery, který uměj parkour líp než já, vydržej nehorázně moc a zabijou vás téměř instantně.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.